kikon написа:Ти не знаеш. Те дават енергия, освобождават от стреса и се чувстваш по-добре. Между другото мен разни треньори след тренировка навън са ме карали да прегръщам дървета![]()
![]()
Еxcuse me?!
kikon написа:Ти не знаеш. Те дават енергия, освобождават от стреса и се чувстваш по-добре. Между другото мен разни треньори след тренировка навън са ме карали да прегръщам дървета![]()
![]()
Antares написа:Попадал съм на подписи (не съм сигурен в този форум ли) които гласят "I hug trees". Стори ми се забавно и днес реших да пробвам.
Нещо не се получи. Не знам, от неправилен ъгъл ли се бях засилил, неправилна скорост ли бях развил, но като го гушнах, ръката, която пое инерцията леко ме заболя. И още ме боли лекичко. Предполагам, че не съм правил нещо като хората. Има ли някой с повече опит в гушкането на дървета, да ми каже как се прави?
SpoileR написа:Ето и една много важна Спойлерска "мъдрост":
По-добре да ти изтропа боксера, от колкото да ти изтропат сандалите.
XEK написа:бабата всъщност не осъзнаваше къде се намира - живее насред един рай, тъкмо разцъфтял...
RAM-FR написа:Хмм... не мисля че ръката ти е била на правилното място пробвай без ръка и с по-голяма скорост![]()
Трябва да стане нещо такова .. друг фактор е адреналина, когато аз правех това адреналина и времето малко ме притесняваха и нямах време да мисля за болката и успях да си гушна дървото както трябва. Проблема се появи малко по-късно когато адреналина спадна и имах време да мисля коя е най-близката болница![]()
П.п. Въпрос на тренировки е
Crimson написа:Абеее? А ти как точно там в дясно си се увъртел на те тва место
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта