Ozzie написа:А Минету де ги остави бе Тодоре?!?:bawling::bawling:
did написа:airborneone написа: @насоимаш плюсче бате
лъжеш! аз му дадох плусчето!
Dravceto написа:Гласувах за 888-те... Боксера де да знам нещо не му симпатизирам мн мн, но ако говорим за еднокоронните вилки на РС Тотем, Домейн и Лирик... много са добри
Holz написа:Карах Боксер,карам Боксер и ще карам Боксер
gurga4a написа:Симпатизирам на системата L-turn която имат боксерите!
по темата: Надяваме се да се сдобием с 888 туй онуй
Alpina написа:...
Toва защото някои хора се ненаучиха, да спират по-нежно, докато карат назад
ZyclonB написа:Ако не ме лъже паметта и двета модела вече се произвеждат в Тайван..
Ако е така да ме хванат за манивелата в комбина.Дейба и алчните копелдаци...Никога повече няма да си купя Marzocchi или RockShox--
ZyclonB написа:Как може вилка направена в САЩ да е 2300 лева а 888 WC да е пак от тоя порядък ама направена в Тайван..Не че американския работник е ниско платен..Просто Някой от борда на Марз иска яхта с 2 метра по-дълга от тая на шефа на RockShoxда речем..
ZyclonB написа:Нямам идея как работят 888.Просто ме дразни отношенито на фирмата....Взимат ти адски много пари за продукт и не ти предлагат най-доброто постижимо качество на продукта.Това е леймърско и долно..
Dec 11 2003, 12:00am
Last year, the average turn was 18 days. At the annual Chicago sales meeting of SRAM/Rock Shox, Robert Priest, SRAM's global aftermarket manager, revealed the turn has been reduced to 1-2 days for most European countries.
"One year ago, 18 days was the average service turnaround time for RockShox product across Europe," said Priest.
"That was absolutely not acceptable. This is why getting the service right was the number one thing on my RockShox integration list."
The improvement is partly due to the relocation, in June, of RockShox production and spare parts shipping to SRAM's Taiwan factory.
...че нещо произведено в Тайван като правило е по-некачествено от нещо произведено в Щатите. Просто няма смисъл... личи си, че вярваш в Истината
http://www.sram.com/en/about/history.php написа:2002
SRAM purchases RockShox on February 19, 2002. RockShox is the world's market leader in suspension fork and shock technology. Marketing and Sales are relocated to Chicago and Colorado Springs remains the home for RockShox product development. SRAM builds a state-of-the art production facility in Taichung, Taiwan and production starts in April. The first production fork rolls off the line in December.
ZyclonB написа:Като пример може да се разгледа Chris King--тези хора наистина на първо място слагат доволният клиент и чак после за финансовата страна......
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта