DstupidBastarD написа:Тъй като никой, с изключение на бате Стефчо, не изяви поне 16% желание да дойде в събота...
 Все пак приятно каране. Ако остане някаква уговорка за събота, напишете да знам или звъннете един телефон
 Все пак приятно каране. Ако остане някаква уговорка за събота, напишете да знам или звъннете един телефон 

DstupidBastarD написа:Така си е, баце, ние сме едно големо семейство, брадърс ин педалс!

DstupidBastarD написа:Много е скъп, баце!!! Продават ги по 16 кинта килото у втората употреба.

Има ли някаква яснота тук? На мен Събота ми звучи супер и може най- после да успея, стига съм обещавал само. Петък нямам как - след нощна.DstupidBastarD написа:Приятели, ето и следващата покана за каране: тя е за петък, събота или неделя, споредзависи желанията на записалите се, както и прогнозата на Деси Банова. Приоритетите са следните:
1. Ако Деси каже, че събота или неделя нема да вали, ше караме болшевишки, според първото желание на мнозинството.
2. Ако Деси каже, че ше вали, ше караме в петъка.
3. Ако Деси не казва прогнозата таа седмица, обявявам анархия ин дъ клуб!
Упс, забравих да укажа посоката - Кюстендил. Кара се през Перник, после магистралата на юг и после през планината. Ше е яко!
Дац олл, фолкс, бите записвен!
 , колелото си
, колелото си  .
.
 Все пак ако има планове да се кара събота и/или неделя, кажете, пък може да се прежаля, в името на спорта
  Все пак ако има планове да се кара събота и/или неделя, кажете, пък може да се прежаля, в името на спорта 

, колелото си
, колелото си  .
.

Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта