Спане или в xижа Безбог, или в хижа Гоце Делчев.
Предлагам като дати: петък, събота и неделя / 20-22 Юни /
Транспорт: коли, моята побира 3-ма.
Отворен съм от към препоръки и забележки...
ПП:

mitto написа:аз съм за петък вечер и събота до края на лифта имам кола с багажник
Crimson написа:Ако събера бангията до петък 100% идвам.
HepBeH_XaMcTep написа:Crimson написа:Ако събера бангията до петък 100% идвам.
Дойде ти главината.... звънни да се разберем как и кога ще си я получиш
Ооооооооооооооооооо дааааааHepBeH_XaMcTep написа:Crimson написа:Ако събера бангията до петък 100% идвам.
Дойде ти главината.... звънни да се разберем как и кога ще си я получиш
Crimson написа:Ооооооооооооооооооо дааааааHepBeH_XaMcTep написа:Crimson написа:Ако събера бангията до петък 100% идвам.
Дойде ти главината.... звънни да се разберем как и кога ще си я получишБезбог батка
outfaced написа:може ли да споделите с две думи, само за информация ... каква степен на бруталност е трасето и става ли за начинаещи или просто такива, дет им се кара надоле, ама не искат да си предизвикват много късмета
outfaced написа:може ли да споделите с две думи, само за информация ... каква степен на бруталност е трасето и става ли за начинаещи или просто такива, дет им се кара надоле, ама не искат да си предизвикват много късмета
Вилката написа:Ама нещо само на ДХ ми мирише в тая тема
...пък знае ли се, може и да се видим
Вилката написа:Ооооо, ще идват колоездачи и в нашия крайЩе направя няколко кълбета в тая чест
![]()
Ама нещо само на ДХ ми мирише в тая тема, а мойто куууо не става за такъв бойАбе бих се включил в карането, ама съм на сватба
![]()
Съберете се някой път ХС/АМ група и ще ви водя по много арни местенца из тоя район. Например едно, описано наполовина от Admin (Банско-Добринище), щото не намерили връзката за другата половина (ама аз я знам)
Приятно изкарване!
...пък знае ли се, може и да се видим
fall_out написа:Вилка,ако си навит може да напрайм някой път едно каране,че аз съм в Банско за сега.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта