Та спускам си се по нашето велико трасе в Ловеч и ме досарбя задника

да бе земе ме изненада лут ли сиcodename47 написа:ако те е мързяло да се почешеш сам е можело да спреш и да помолиш някой минувач (или да му извикаш в движение).
Питайте Софи, той има какво да сподели :) Особено и относно методи за епилация ;]t.kyosev написа:А можеше просто да седнеш на задната гумата...
Unnamed, преди да го редактира, написа:и се чудих по време на спускането та накрая реших да спа и да се почеша!
did написа:Unnamed, преди да го редактира, написа:и се чудих по време на спускането та накрая реших да спа и да се почеша!
забрави го това "р" в началото, а?
и аз се чеша понякога, дожкато спя.
Unnamed написа:did написа:Unnamed, преди да го редактира, написа:и се чудих по време на спускането та накрая реших да спа и да се почеша!
забрави го това "р" в началото, а?
и аз се чеша понякога, дожкато спя.
позна!
знам споко но при 35 градуса ипри наличието на боксерки и къси гашти с бандаш малко се потя и от това е проблематиката чат ли си!? иначе със къпането съм добре от велик ден на велик ден и така .........blueeyezbg написа:Пич за да не те сърби задника , се къпи... Банята все още е законна
Unnamed написа:знам споко но при 35 градуса ипри наличието на боксерки и къси гашти с бандаш малко се потя и от това е проблематиката чат ли си!? [/color]
SpoileR написа:Unnamed написа:знам споко но при 35 градуса ипри наличието на боксерки и къси гашти с бандаш малко се потя и от това е проблематиката чат ли си!? [/color]
А Космите по ГЪЗа къде ги забравяш?
THEZOGGO написа:SpoileR написа:Unnamed написа:знам споко но при 35 градуса ипри наличието на боксерки и къси гашти с бандаш малко се потя и от това е проблематиката чат ли си!? [/color]
А Космите по ГЪЗа къде ги забравяш?
![]()
тука
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта