Пиши на кирилица!
Stancho написа:За 900лв. ние също не можем да намерим такова.
Stancho написа:За 900лв. ние също не можем да намерим такова.
remus написа:zdraveite tai kato si tarsq kolelo za dh moje li da me prepora4ate nqkakvo do 900lv
HepBeH_XaMcTep написа:remus написа:zdraveite tai kato si tarsq kolelo za dh moje li da me prepora4ate nqkakvo do 900lv
Предно или Задно??
THEZOGGO написа:HepBeH_XaMcTep написа:remus написа:zdraveite tai kato si tarsq kolelo za dh moje li da me prepora4ate nqkakvo do 900lv
Предно или Задно??
Дай сериозно, за 900 лв какво задно колело може да бъде сглобено? Да речем пълен комплект - шина, главина, обороти, спици, вътрешна и външна гума или е по добре да се кара с боза отколкото с вътрешна. Кой е оптималния вариант в съотношение тегло на задното колело и качество в здравината?
GECKO написа:Не виждам, защо така го нахранихте момчето. Реално за тези пари наистина може да си вземе хубаво колело за спущане, и то не едно ами две. Особенно Пешо трябва да е запознат с това. Давам веднага пример:
ТУК можете да видите как за 790-800лв може да си вземе две колела подходящи за сериозно блъскане![]()
M1010X написа:GECKO написа:...
Простете, г-н Gecko, ама май момчето иска да си вземе цял велосипед за DH за толкова пари. В противен случай едва ли някой ще му се присмее за идеята да даде хилядарка само за wheelset - но едва ли ще пише толкова отскоро във форума, при това на латиница
GECKO написа:[Май трябва да се измисли метод за изпращане на лично съобщение на новодошлите, което да ги упъти към ЧЗВ![]()
did написа:Мнения: 3
Рейтинг: 1140
Това би трябвало да ти говори нещо.
remus написа:Ozzie написа:
Повярвай, че нищо не му говори...
AMI TI PAK OTKADE SI SIGUREN?
sp0t написа:Drag F4m струва 750 лева с XCR
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта