kikon написа:ACID BURN написа:Паднала си?
Не си ли личиНаправих човка на един скок
ACID BURN написа:kikon написа:ACID BURN написа:Паднала си?
Не си ли личиНаправих човка на един скок
Еми бих казал, че това което не ни убива ни прави по-силни, а за теб е било урок 100% съм сигурен!Иначе как си?
tweety написа:@Kikon
евала,курава мацка си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да се оправяш бързо![]()
keremitko написа:Тей като го гледам твоя приятел как си е подредил носа и брадичката май не е бил с каска
Stancho написа:И мен ме заболя..... сигурно не му е останала кожа по ръцете...
ТОВА Е ФОТОШОП!!!!!!
Вижте колко неестествено седи... той просто е легнал и някой е хвърлил колелото!!!
biker-kj написа::bigeyes:Аз ли ослепявам или е с платформи!?
MpaBka ABuaTop написа:Stancho написа:И мен ме заболя..... сигурно не му е останала кожа по ръцете...
Мне , даже и кръв не пусна
outfaced написа:![]()
където падна, сигурно беше с над 60км/ч ... как го направи тоя номер и аз не разбрах ... една драскотина не се видя
и как мощтно си изджаса главата ... ако и да е с каска, някой хора толкос им трябва да не могат да станат известно време ... той си рипна кат зайче
![]()
![]()
HepBeH_XaMcTep написа:outfaced написа:![]()
където падна, сигурно беше с над 60км/ч ... как го направи тоя номер и аз не разбрах ... една драскотина не се видя
и как мощтно си изджаса главата ... ако и да е с каска, някой хора толкос им трябва да не могат да станат известно време ... той си рипна кат зайче
![]()
![]()
Адреналин му се вика!!!
ACID BURN написа:HepBeH_XaMcTep написа:outfaced написа:![]()
![]()
![]()
Адреналин му се вика!!!
Аз когато разбрах, че Сам кара с 160 мм ротори си помислих точно това....Трябва да получава ебаси адреналина!Но въпреки че е с 160 мм ги маже!Евалата!
MpaBka ABuaTop написа:ACID BURN написа:HepBeH_XaMcTep написа:outfaced написа:![]()
![]()
![]()
Адреналин му се вика!!!
Аз когато разбрах, че Сам кара с 160 мм ротори си помислих точно това....Трябва да получава ебаси адреналина!Но въпреки че е с 160 мм ги маже!Евалата!
А може би това е една от причините да ги маже. За какво са му повече?
И това, че кара с 60 км/ч е далеч от истината. На средната секция той караше с 64км/ч ... сметни с колко е карал преди да падне
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта