ОТНОСНО САСТЕЗАНИЯТА ПО DH

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

ОТНОСНО САСТЕЗАНИЯТА ПО DH

Мнениеот remus » Пон Юни 23, 2008 9:42 pm

ТЪЙ КАТО НАСКОРО СЕ ЗАПАЛИХ ПО ТОЗИ ВИД КАРАНЕ И НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ КЪДЕ ДА СЕ ЗАПИША АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ЩЕ САМ МНОГО БЛАГОДАРЕН! :)
Аватар
remus

Рейтинг: 989

Мнениеот KirilizatoR-a » Пон Юни 23, 2008 9:54 pm

Олеее човек - престани да пишеш бе! :(!: Вече се излагаш! Толкова арогантно отношение към потребители в форума несъм виждал. Ili po-dobre da ti go napi6a na latinica za da go razbere6. PRESTANI DA PI6E6 S GLAVNI BUKVI - S4ITA SE ZA KRE6TENE! OT TUK NA TATUK PI6I NA KIRILICA I TO S MALKI BUKVI! И един последен въпрос - на колко си години?

Edit: С такива като теб България надали, ще се оправи някога!
Не искам слава и пари, а хубави велосипеди, на ниски цени.
Аватар
KirilizatoR-a

Рейтинг: 967

Мнениеот remus » Пон Юни 23, 2008 10:00 pm

добре де извинявам се а и кам тези към които сам се даржал арогантно си има причина но няма значениел.На 15 сам и доколкото сам чувал сам могъл да вляза но вие кажете се пак някои от вас очастват :popcorn:
edit: ще се оправи :D
Последна промяна remus на Пон Юни 23, 2008 10:08 pm, променена общо 3 пъти
Аватар
remus

Мнениеот did » Пон Юни 23, 2008 10:06 pm

арогантно е отношението ти към целия форум.

тази тема също е арогантност, защото ПАК показва, че не си прочел правилата за писане в този форум, нито пък какви въпроси в кой раздел се коментират.

Може и да не си тъп, но пишеш като тъп, което за нас е едно и също.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот KirilizatoR-a » Пон Юни 23, 2008 10:09 pm

Ами има си отделни теми, има си търсачка. Можеш да се запишеш на състезанието в Сопот (Shambhala Open Cup, но чак догодина). Има тема за състезанието в Сопот именно в "Мероприятия". Ето ти линк и до нея --> http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... 70&start=0 И не на последно място - разрови се из ЧЗВ, разрови се и в другите раздели, почети малко, прочети и правилата - гарантирам ти, че ще ти е от полза. :agree:

Едит: Докато се натуткам, did вече ме изпревари.
Последна промяна KirilizatoR-a на Пон Юни 23, 2008 10:14 pm, променена общо 2 пъти
Не искам слава и пари, а хубави велосипеди, на ниски цени.
Аватар
KirilizatoR-a

Рейтинг: 967

Мнениеот remus » Пон Юни 23, 2008 10:11 pm

ДОБРЕ ДЕ ИЗВИНИХ СЕ!вече знам :cowboy:
Аватар
remus

Мнениеот remus » Пон Юни 23, 2008 10:12 pm

еми аз имам впредвит за следващия месец ... а и да попитам ако се ява с cross t-rex ?има ли значение?
Аватар
remus

Мнениеот did » Пон Юни 23, 2008 10:25 pm

remus написа:еми аз имам впредвит за следващия месец ... а и да попитам ако се ява с cross t-rex ?има ли значение?

значение няма.

шанс за класиране също нямаш.

шансът ти за пребиване е голям.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот remus » Пон Юни 23, 2008 10:29 pm

е чак голям за пребиване не ми е почти сам свикнал по такива трасета но още има кво да се учи а за класиране може и да си прав се пак ще сам начинаещ
Аватар
remus

Мнениеот did » Пон Юни 23, 2008 10:34 pm

remus написа:е чак голям за пребиване не ми е почти сам свикнал по такива трасета но още има кво да се учи а за класиране може и да си прав се пак ще сам начинаещ

земи тия точки, запитайки и тва-онова и другия път ги ползвай: ,.,.,.,.-,.,..---:;;;:...,.,,,,

повярвай ми, шансът ти да се пребиеш е ГОЛЯМ, почти 100%.

с това мислене, въпросът не е дали ще се пребиеш, а кога ще се пребиеш.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Admin » Пон Юни 23, 2008 10:46 pm

@remus
Наистина не е зле да положиш старание да пишеш по-грамотно. На 15 години би трябвало отдавна да си го усвоил, нали? В противен случай може постовете ти да изчезнат, защото са трудни за четене - виж правилата на форума за повече подробности.

На въпроса ти: в България все още няма пълен и ясен календар със събития. Когато някой реши да организира състезание, той обикновено го обявява и в MTB-BG, така че ако го следиш редовно, ще видиш съобщението за предстоящо състезаниеу, ще видиш какви са условията за участие и ако отговаряш на тях, записваш се и готово.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Бла - Бла