Тая година реших да стегна едно колело и до момента съм сменил всичко освен рамка и вилка

ПС. Когато си взема нова рамка, старите рамка и вилка няма да ми трябват.. за това ако се измисли как да ги продам или евентуално някакъв бартер ще е идеално

DoCD написа:А мога ли да направя нещо с моите рамка и вилка ? Рамка е подобна:
http://www.mtb-bg.com/news/news00037_nomad.jpg
Вилката не виждам каква е на картинката, но на моята пише: ZOOM 206 Escape.
PS. Май ще се наложи да си взема рамка 2ра ръка, защото иначе ще трябва да събирам бая време за свястна вилка..
продава се Climber, след 07 юни ще има и Expertmagic1 написа:В настоящият момент рамки на Drag и Sprint не се продават. За цената, която търсиш остават тези на Ram.
Каквото и да вземеш задължително нова рамка, втора употреба не ти препоръчвам особено Al. Рядко се продава нещо, което си заслужава.
t.kyosev написа:DoCD написа:А мога ли да направя нещо с моите рамка и вилка ? Рамка е подобна:
http://www.mtb-bg.com/news/news00037_nomad.jpg
Вилката не виждам каква е на картинката, но на моята пише: ZOOM 206 Escape.
PS. Май ще се наложи да си взема рамка 2ра ръка, защото иначе ще трябва да събирам бая време за свястна вилка..
Съмнява ме аз имам едно такова в нас. Брат ми го кара чат пат защото скоро ще заминава и няма смисъл да си купува ново. Като цяло много тежко колело. Задния амортисьор не работи, оригиналната вилка също. Не бих ти препоръчал да пръскаш пари по него.
Може да го ползваш да караш из града с него. Имам в предвид до магазина, работа и тн. Поне няма да те е страх, че ще ти го вземат или и да ти го вземат няма да те вътрят много.
DoCD написа:За жалост ще трябва да събера още пари..
magic1 написа:В настоящият момент рамки на Drag и Sprint не се продават. За цената, която търсиш остават тези на Ram.
Каквото и да вземеш задължително нова рамка, втора употреба не ти препоръчвам особено Al. Рядко се продава нещо, което си заслужава.
и аз съм с делта и си върши работата перфектноk0cTaHeB написа:Рамки Спринт се продават.
Лично аз ти препоръчвам Sprint Delta,чудесно колело за начинаещ колоездач и за не чак толкоз начинаещ.Идеална за XC и АМ (лично тествана).След като започнах да я абюзвам на DH,поддаде,но ти няма да я тормозиш по този начин,защото нямаш още уменията (без да се обиждаш). Геометрията е повече от удобна (поне за мен). Карал съм я два сезона и сега ще я сглобявам за градско колело. Цената и като нова е 120 лева.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта