На кое мероприятие ще отидете?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

На кое мероприятие ще отидете?

Мнениеот codename47 » Сря Юни 25, 2008 1:41 pm

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1211737
Аз мисля че имаше много по-сериозни неща за които да се протестира, примерно това , или за застрояването на Рила, но там никой от тези господа не се появи.
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Мнениеот outfaced » Сря Юни 25, 2008 1:54 pm

забрана на всички гей организации у нас, забрана на пропагандата на хомосексуализма и толерирането му от държавата, включително и от медиите (като това условие се включи в Етичния кодекс на журналистите), по-улеснена съдебна процедура срещу хомосексуалисти и педофили.

e от кога хомосексуалист = педофил ... за какво точно трябва да се съдят хомсексуалистите :dunno:
гей паради има по целия свят ... не са объркали още никое общество с това. Те в Берлин лъвпарада забраниха а оставиха гей парада ...

тука пак някви расистки глупости се ръсят
Повечето хомосексуалисти са престъпници, наркомани, алкохолици, носители на тежки заразни болести и извратени, особено мъжете, пише още в нея.

бахти ограничения народ ...
нямаме си други проблеми, та до обратните опряхме

ако някой се притеснява, че детето му може да кривне от пътя, да си внимава как го възпитава ... не са му проблема такива мероприятия, че видиш ли пропагандирали нещо си, дет не било нормално. Къде къде по извратени неща се пропагандират под път и над път, тоя за гейовете се троганл.
Аман от откачалки ... те полвината на тоя гей парад ще са по нормални от него.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот bikerider » Сря Юни 25, 2008 2:05 pm

outfaced написа:нямаме си други проблеми, та до обратните опряхме

Нали знаеш, трябва да има някой да обира недоволството от това, че света не е идеален и не ни се дава квото искаме наготово. Щото цивилизацията се вижда само на фона на оплюването на различните... та така и с нашите тъпаци. Вдигат им тока със смешни доводи нема проблем. Гей парад обаче О Ужас, Обществото деградира....

Християнско-нацистки фундаменталистки тъпотии... нищо ново.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот codename47 » Сря Юни 25, 2008 2:23 pm

:agree:
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот Alpina » Сря Юни 25, 2008 2:53 pm

Обратните са такива по природа и не можем да ги съдим за това. Не са си го избрали сами. Това не е нито болест, нито прищявка на самия човек.

Естествено има и такива, които са станали хомосексуални, поради други причини, но те са друга бира...

Това не значи, че ми е приятно да ги гледам или да контактувам с такива, но не съм и против тях.

Още повече че ако детето в едно семейство се е родило нормално, то ако израства в стабилна среда, няма как да стане обратно.

Педрофилията ако не се лъжа, вече е болест, на ниво психика.

P.S. Всъщност с един приятел стигнахме до извода - нека има повече обратни мъже - така ще има повече жени за нас :D
Аватар
Alpina

Мнениеот chill » Сря Юни 25, 2008 4:35 pm

Alpina написа:P.S. Всъщност с един приятел стигнахме до извода - нека има повече обратни мъже - така ще има повече жени за нас :D

Ех, младежи, младежи ...

Ми ти жените ще си прекарват времето в сладки приказки с гореспоменатите обратни! За жената няма по-добър приятел от мъж гей - същото като най-добрата приятелка, но без да прави конкуренция. :rofl: :rofl: :rofl:
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот Alpina » Сря Юни 25, 2008 4:54 pm

Oще по-добре!!! Така няма по цял ден да ми пълни главата с празни приказки, като иска да говори - да ходи при меката китка :D
Аватар
Alpina

Мнениеот did » Сря Юни 25, 2008 4:56 pm

Alpina написа:Oще по-добре!!! Така няма по цял ден да ми пълни главата с празни приказки, като иска да говори - да ходи при меката китка :D

те жените най-много обичат да разговарят нощем.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Сря Юни 25, 2008 4:58 pm

:agree:
За през деня говорех, нямам против да разговаряме в леглото, след работа или на вечеря, все пак не може само ...
Аватар
Alpina

Назад към Бла - Бла