Скоро си купих колело Спринт Леопард за 60 лева. Говорих с един продавач преди това от Веломания и той ми каза че рамката на това колело била хубава - сиреч здрава. Смених задна главина - сложих една за 10 лева - поставянето и ми излезе 7 лева . Главината не е лоша - алуминиева тип "И да се счупи все ми е тая ще взема друга". Сложих и нови команди с вградени спирачки - също алуминиеви - за марката не се сещам - цената 20 лева с ДДС. За 2 дена каране не са ми правили проблем - фиксирани са и много приятно прещракват като превкл.чваш. На всичкото отгоре пари за поставянето на командите майстора не ми взе. Оставих му счупените команди и лостчетата за спирачките (пластмасови от най - смотаните).
За да не се хабя повече ще препоръчам на всички които разполагат с ограничен б.джет да не купуват разни бракми за по 200 - 300 лева ами да си вземат колело на старо и да си го оправят. Не че с него ще могат да покоряват върхове или да се спускат с бясна скорост, но поне ще могат да отидат до магазина да купят един хляб или цигари. Или просто за спорта - караш малко повече умаряш се и вечерта спиш като пън. Не ги разбирам теви дето скачат от борд.ри, чупят ръце и крака, разбиват си колелото и търсят по-здраво - ебати кефа ?!
Ако някой ме е разбрал какво искам да кажа значи е имало смисъл от толкова писане! аиде чао!