THEZOGGO написа:Днес в 12:25 мъж на средна възраст с Kona stab deluxe - синя рамка и мисля че с боксер отпред мина покрай БТА. Ако е от форума да пише кой е.
did написа:караше ли я или я носеше на две строшена?
NOKIA-6300 написа:pibsi написа:И пак нямаше грам прашинка по Колелотоечи то и мойто няма грам прашинка !
![]()
Всеки Път След Каране Го Разглабям Цялото и се чисти*след каране имам в предид кално каране*а иначе след дневно каране само с парцал
dilana написа:Една мацка с червена каска и зелен Drag Climber влезе сградата на Интрансмаш да си казва коя е![]()
![]()
![]()
Redhat написа:dilana написа:Една мацка с червена каска и зелен Drag Climber влезе сградата на Интрансмаш да си казва коя е![]()
![]()
![]()
Няма регистрация тук
dilana написа:Redhat написа:dilana написа:Една мацка с червена каска и зелен Drag Climber влезе сградата на Интрансмаш да си казва коя е![]()
![]()
![]()
Няма регистрация тук
дали
Redhat написа:Ако е тази, със сигурност няма
pibsi написа:По мои спомени на едно момче от форума беше писало ,че "КАТ Самоков" му конфискувал МЗТа малка е вероятността да е същия но днес във Самоков беше видян СИН мотор МЗ с ЖЪЛТА РЕГИСТРАЦИЯ
СФ7181Б
Пак повтарям не съм сигурен ,че е същия ама знам ли ги куките могат да правят нек'фи рокади
pibsi написа:Федерацията преди 30 - 40 мин на Орлов Мост![]()
![]()
И пак нямаше грам прашинка по Колелото
pibsi написа:А с Hookworm Ли караш на кал![]()
Предполагам ,че и гумите тре'а да сменя ?
pibsi написа:Ами той кара с MAXXIS Hookworm ,както и да е предлагам ако имаш още нещо да казваш да е на лс ,че мнвзехме да правим
![]()
![]()
![]()
Аиде пак ние сме ти виновни.Teodor40 написа:Вчера видях Росен. Трябваше да ми даде каската, маската и едни слънчеви очила, че баха останали в него. Във Вовата са ми ръкавиците и един накитник...трябва и него да го виждам
![]()
Или по-скоро се опита да заговори оная къдравата.caspar написа:cichlidi написа:О днес видях caspar. Залетял се от горе по камъните със 300 беше само по едно потниче по тялото, без броня, без нищо само с една каска (която впрочем имаше нещо като "фенерче"). Та слезе до чешмата на драгалевци и отново отпраши на горе някакъв позьор се пише тоя май а?
Тоя пак се е правил на ПРО![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта