Ловец или рибар

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Ъ?

Ловец съм
9
9%
Рибар съм
35
33%
Нито едното
53
50%
С каквото ми дадат с това лова!
8
8%

Общо гласове : 105

Мнениеот bluskanie » Чет Юни 26, 2008 11:01 am

После некой, преди да попита "Мама му деба, нема ли да се оправим", първо да попрелисти тая темичка.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Чет Юни 26, 2008 11:04 am

@chill: И на мен ми стана странна комбинацията. Явно съм се полъгал по това, което демонстрира. Той всъщност е един преуспял човек, ако се съди по снимките. Това сигурно те успокоява :)

@kotka12: :taped:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 11:39 am

след поста на Grigo аз мисля да стана билкар-отшелник... не, че не знам какво е заболяването, просто си мислех, че не се е разпостранило толкова... mediic! :bawling: :bowdown:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот chill » Чет Юни 26, 2008 11:41 am

bikerider написа:Той всъщност е един преуспял човек, ако се съди по снимките. Това сигурно те успокоява :)

Не съм се разтревожил от пушките (нали знаеш, че съм анархо-комунист :rofl: )

Аз много повече се тревожа от религиозни фанатици и високоморални проповедници. Като

Изображение

или пък

Изображение

Отнoсно 9/11
"I really believe that the pagans, the abortionists, the feminists, and the gays and the lesbians who are trying to make that an alternative lifestyle, the ACLU, People for the American Way, all of them who have tried to secularize America, I point my finger in your face and I say 'you helped this happen.'"

или пък:

Изображение

In 2005, Robertson told citizens of Dover, Pennsylvania that they had rejected God by voting out of office all seven members of the school board who wanted to teach "intelligent design," a form of creationism that is currently popular among evangelists who now must deal with the overwhelming scientific evidence supporting evolution.

Robertson's wrath was downright biblical: "I'd like to say to the good citizens of Dover: if there is a disaster in your area, don't turn to God, you just rejected him from your city. And don't wonder why he hasn't helped you when problems begin, if they begin. I'm not saying they will, but if they do, just remember, you just voted god out of your city. And if that's the case, don't ask for his help because he might not be there."

Каква е връзката с ловците и рибарите? Никаква, просто асоциация, като чуя да се говори за морал и да се защитава определена гледна точка, прилагайки като аргумент някакви морални норми, все се сещам за "хора" като горепосочените.
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот chill » Чет Юни 26, 2008 11:43 am

Маллииии, как ми пада ... рейтинга. :rofl: :rofl: :rofl: :finger:
Последна промяна chill на Чет Юни 26, 2008 11:44 am, променена общо 1 път
Аватар
chill

Мнениеот kotka12 » Чет Юни 26, 2008 11:44 am

chill написа:Намирам поста със снимките на Grigo съвсем на място в този контекст на опровергаване на квалификациите, цитирам,
"неуспял човек", изпитващ "омраза .... към града", "отшелник в душата си".

ахамз
и съвсем на място в контекста
за опазване на околната среда
за някой, който е завъдил страшно много дивеч
за някой, който не ползва "джипове и таралясници"
за някой, който не "пазарува от Билла"
особено снимките до колене в морето
са показателни за опазването на горите в Трънския край
аз лично съм впечатлен от какво би се самозащитавал някой
с подобни пушки
винаги съм твърдял
че за самозащита най-важното нещо е оптическия мерник
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот bikerider » Чет Юни 26, 2008 11:45 am

Със сигурност споделям всичко, което ми казваш за високоморални проповедници. И все пак убийството за удоволствие е неморално. За съжаление по ред причини не ни е останало нищо повече от моралната позиция, което да ни спре да се избиваме на кило жертвите на геноцидите по света. Както в Ирак. Колкото и да е компрометирана тая позиция от разни такива "политици", "пастори" и прочие, просто няма друга позиция, която да осъди човек, позволяващ си да говори за морал, след като е развъдил N животни и е убил k*N животни, 0<k<1. В тоя ред на мисли, благодаря ти за прекрасната илюстрация на моята теза. 9/11 и това, което отприщи се вписват идеално в моята теза.

"I really believe that the pagans, the abortionists, the feminists, and the gays and the lesbians who are trying to make that an alternative lifestyle, the ACLU, People for the American Way, all of them who have tried to secularize America, I point my finger in your face and I say 'you helped this happen.'"

Смяташ, че това има нещо общо с моята позиция ли? Точно за такива фалшиви моралисти и проповедници на ненавист си говорим тук.

Факт е, че с проповядване за толерантност се постига точно обратното. Точно затова съм нетолерантен към Grigo. Стига вече с тия моркови...

Edit:
Не съм се разтревожил от пушките (нали знаеш, че съм анархо-комунист :rofl:)

:D:fight::beer:
Последна промяна bikerider на Чет Юни 26, 2008 11:53 am, променена общо 4 пъти
Аватар
bikerider

Мнениеот chill » Чет Юни 26, 2008 11:47 am

kotka12 написа:
chill написа:Намирам поста със снимките на Grigo съвсем на място в този контекст на опровергаване на квалификациите, цитирам,
"неуспял човек", изпитващ "омраза .... към града", "отшелник в душата си".

ахамз
и съвсем на място в контекста
за опазване на околната среда
за някой, който е завъдил страшно много дивеч
за някой, който не ползва "джипове и таралясници"
за някой, който не "пазарува от Билла"
особено снимките до колене в морето
са показателни за опазването на горите в Трънския край
аз лично съм впечатлен от какво би се самозащитавал някой
с подобни пушки
винаги съм твърдял
че за самозащита най-важното нещо е оптическия мерник

Не се съмнявам, че можеш да си измислиш още много контексти и да сложиш споменатото изказване там. И к'во?
Аватар
chill

Мнениеот chill » Чет Юни 26, 2008 11:53 am

bikerider написа:Смяташ, че това има нещо общо с моята позиция ли?

Не, бе, сакън. Просто асоциация. И леко психическо отклонение от моя страна, да перифразирам Гьобелс, "Като чуя думата морал и се хващам за кобура".
Аватар
chill

Мнениеот bikerider » Чет Юни 26, 2008 11:54 am

chill написа:да перифразирам Гьобелс

nice try :D:lol::beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот kotka12 » Чет Юни 26, 2008 12:01 pm

@chill
не знам защо обръщаш нещата по този начин
не се сещам да съм казал нещо срещу теб

аз контексти не си измсилям
защото не съм се бил в гърдите
че защитавам нещо
а после да пусна снимки с оръдие от Т 72 в ръце
както и да е
май няма никакво значение

Аватар
kotka12

Мнениеот chill » Чет Юни 26, 2008 12:03 pm

bikerider написа:
chill написа:да перифразирам Гьобелс

nice try :D:lol::beer:

Маллии, как се изложих, Гьоринг, бе, Гьоринг !!!
Аватар
chill

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 12:13 pm

Такам, приятели, нека обобщя в няколко реда цялата позиция на ловците, включая мен (без да се оправдавам пред който и да било), пък всички да си правят изводите:

Дреме ми на х*я какво мислите, защото честно да ви кажа, скрит удобно зад монитора, сте ми през оная работа всичките. Аз съм велик бял ловец, и докато имам пушка имам и право да стрелям по каквото си поискам, само да не ме хванат да лежа за него, или недай Боже да плащам глоби. През оная работа сте ми също, че си карате колелцата, до тогава, докато не започнете да ми плашите дивеча, тогава може и да ви пострелям с ония 2 патрона със сол дето си ги пазя за такива малоумничета като вас. Докато имам джип и пари за бензин, независимо дали джипа ми е УАЗ или Мерцедес, аз ще се возя, а вие ще се пОтите, така, че за мене не сте фактор. И докато имам пушка вие просто нищо не може да ми кажете. А моралните си казуси може да си ги заврете не само където слънце не огрява, а и в добавка да се оплачете на арменския поп. Ай бягайте, че ще изпуснете рейса за Сатурн. Аман от акълий!

Надявам се съм бил достатъчно ясен в горните редове... пояснения за който има желание - ICQ. Лек ден :baby:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот kotka12 » Чет Юни 26, 2008 12:20 pm

О, Велик Бял Ловецо
ще ме удостоиш ли с честта
аз да легна
а ти да минеш по мене няколко пъти :D
:beer: :beer: :beer:

Аватар
kotka12

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 12:26 pm

Не, защото подозирам, че това е подъл трик да се докопаш до сладките :D :beer:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот bikerider » Чет Юни 26, 2008 12:29 pm

Sp3c7r3 написа:И докато имам пушка вие просто нищо не може да ми кажете.

мдаа :rofl::rofl::rofl:
И така докато не срещнеш по-голямата рибка, дето ще е достатъчно откачена да ти завре пушката дето слънце не грее. Кой знае, може и да е някой от нас :D:D:beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 12:32 pm

bikerider написа:мдаа
И така докато не срещнеш по-голямата рибка, дето ще е достатъчно откачена да ти завре пушката дето слънце не грее. Кой знае, може и да е някой от нас :D:D:beer:

Ще се погрижа аз да съм голямата рибка, дето ще ви завре мизерните велосипедчета и разговорчета дето ми плашат дивите прасета, там де слънце не грее! А маха! Как беше, кой предвари...? :nono:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот bikerider » Чет Юни 26, 2008 12:34 pm

<моля, изтрий ме>
Последна промяна bikerider на Чет Юни 26, 2008 12:36 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Чет Юни 26, 2008 12:35 pm

Добре, пичелиш ловен патрон и две дъвки. Дръж пушкътъ, тя е опора в живота :D
Аватар
bikerider

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 12:37 pm

интересно, ако заместим "пушката" с "х*я" дали смисъла на изречението остава същото? :)))))) ;) :bowdown: :beer:

И си искам дъвките с ийстъна! Ама 2 пакетчета! Орбит Пъпеш!

Ех, колко съм горд че съм ловец! Направо... :D :popcorn:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот kotka12 » Чет Юни 26, 2008 12:44 pm

дали да не измислим нов спорт
"лов на ловци"
я да видим
на кой му е по-сериозна оптиката
и по-дълга цевта
:sniper:

или пък както си върви ловеца
и зад него в калния склон се отварят две очи
и някой, омазан с кал
пада върху гърба му с нож :dark:

Аватар
kotka12

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 1:01 pm

Ама сакън недей, нали сте хора възпитани, природозащитни, имате ценностна система, моля ви се! Не ставайте животни! Кои сте вие, че да съдите? О, ужасТ! :bawling: :bowdown: :popcorn:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Newone » Чет Юни 26, 2008 1:15 pm

kotka12 написа:.........пада върху гърба му с нож :dark:

Така е....след някои анкети, нападенията в гръб започнаха да зачестяват.....
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 1:18 pm

Newone написа:Така е....след някои анкети, нападенията в гръб започнаха да зачестяват.....

С нож или с меч? :D
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Newone » Чет Юни 26, 2008 3:49 pm

С "гол в ръката......" :D :D
Аватар
Newone

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 4:11 pm

Именно, меч :D :bawling:
Сайонара, ловец-сан! :blindfol: :banana: :santa2:
и после - директно - ...YMCA... :)

Имаше една друга тема такава... :rofl:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Grigo » Чет Юни 26, 2008 4:19 pm

Котка, не бяха отправени към теб словата ми и забележката за обидите, ама пак изопачаваш и преувеличаваш, типично в твой, не знам - докторски ли, турбо-хуманистичен ли стил!?

Определено никой от вас, писалите по-горе не ме познава и не е бил свидетел колко 0 животни съм развъдил, както пишат някои самозвани пишман природозащитници, демократи и модератори, нито пък колко k*N съм отстрелял!

Лисицата я убих, защото беше нападнала на няколко пъти кокошарника, именно на комшийката ми на село (Врабча).

А ти лисничей ли си също, че да ти давам отчет, въпреки че го правя, без дори да съм длъжен на някой от *уйо*е*е, които си позволяваха да дават безпочвени квалфикации и да насаждат разни не много еколого-съобразни настроения, по-горе!

Пуснах снимките, като провукация, и точно както очаквах, се получи!

И както написах с тези оръжия не съм убивал, а единствено пистолета съм използвал за самозащита и за лично оръжие, през работно време, тъй като на служебното нямам доверие!

Да, стреляли са по мен, още преди да стана ловджия, да клали са ме, още преди да съм увил и врабче, да и аз бих сторил същото, което и бащата, и с още някоя подобна настървена и нагла лисица, както и с бясния помяр!

И кучета също гледам, от както се помня, моите не се хранят с хора, възпитавам ги да са послушни, а всичките съм ги извеждал, винаги на каишка, в парка, и дори там - с наморник!

Не съм син нито на петролен шейх, нито на нищо подобно, син съм на родители висшисти (мама беше с 1 Счетоводство, татко общо 4, с последното си, което завърши в УНСС през 2000, преди да почине).

Аз карам първото си, а от Септември и второ висше (само че не в София, а този път и в Пловдив).

Не се имам за нищо повече от вас и не си позволявам да обиждам и да изопачавам, или цитирам избирателно!

Дори когато псувате, храните и държите сметка, без да имате право, взимам под внимание цялото ви писание, въпреки липсата на "думи, изградени в изречения, свързани по смисъл" A.K.A. ТЕКСТ в Българският Книжовен Език, поне така го учехме на времето, очеИЗЧОВКВАЩО някои от вас не са!

И спри да изопачаваш @ котка12 не иде реч изобщо за хора, а за много и изключително частни случаи!

И ДЕЕБА МАЙКА МУ ДЕЕБА, ПОМОЛИХ ВИ УЧТИВО ВЕЧЕ НЕ ЗНАЯ КОЛКО ПЪТИ, АКО ИМАТЕ ДА МИ СЕ СЕПВАТЕ, ЗАЯЖДАТЕ, ДЪРЖИТЕ СМЕТКА, ОБИЖДАТЕ ИЛИ КАЗВАТЕ НЕЩО ЛИЧНО, ТО ДА Е НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ, СТИГА СРАЛИ ПО ФОРУМА!

И това ако е морал, не само ще се хвана за кобура, ми ще се почешам за хралупата!

Обаче видно и нагло продължавате да се заяждате
Grigo

Мнениеот did » Чет Юни 26, 2008 4:23 pm

Grigo, по-спокойно бе! Интелектът ти си личи от всяко написано изречение. Тук никой не оспорва интелекта, коментираме основно морални въпроси.

Тва все пак е колоездачен форум. В планината пушка и велосипед едновременно са несъвместими. Затва и тук сме събрани основно хора, които предпочитаме, щом ще мъкнем железа горе, те да са двуколесни, а не двуцевни.

Също така мразим авджии да ни развалят карането заради хобито си, щото ние с нашето хоби на никого не пречим да си ходи където си иска в гората и очакваме същото и от другите.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 4:29 pm

:offtopic: ъъъ, did, мразИМ? Аз лично нямам такива чувства... уточнявай за коя група колоездачи става дума? Всички без мене? :) :dunno: :D :beer:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Newone » Чет Юни 26, 2008 4:30 pm

@Grigo
Начинът, по който защитаваш тезата си не и помага в никакъв случай.....А и голяма част от нещата, които изброяваш като свои изключителни качества, не са нещо повече от граждански дълг на всеки от нас, а не повод за хвалба. Но всеки има своите критерии и ценностна система............
Аватар
Newone

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла