Обаче вчера някой се беше объркал и ми е дал + при което бях мн шастлив

които дажа тука миноси пи6ката му да исъхне дано
ico 1 написа:П.П. Не избирай велосипед само по цвят и лепенки, но ако твърдо си решил да е така трябва да знаеш, че червените са най-бързи.
ico 1 написа:П.П. Не избирай велосипед само по цвят и лепенки, но ако твърдо си решил да е така трябва да знаеш, че червените са най-бързи.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:*kikon
Ae на на тебе ;]
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Ram_Boy написа:За всяко мое мнение ми къртат минус айде бе няма ли някой да се навие да даде плусченце
Мajnata написа:придлагам които иска да му дажат то4ки да пи6и тука.
които дажа тука миноси пи6ката му да исъхне дано
tweety написа:за всеки " + " по две бири с по две порции пържени картофкимоля ви се дайте поне един
![]()
Ram_Boy написа:Grigo заслужава плус след 5-6 години в тоя форум след кат мога да гласувам щи направа рейтинга ако искаш и 200000
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта