П.П. Моля без минуси, просто исках да си излея яда на тоя, който едвам не ме уби днеска. И протекторите си ги носете и за най-дребното нещо!
Stancho написа:ПРАВЕТЕ НЕЩАТА ДОКРАЙ, КАТО СТЕ ПОЧНАЛИ. ПРЕ***И СТЕ ГО ЯКО ТАМ!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
SpoileR написа:едит: не че и аз за малко не се отрепах заради купчината де...
emovalkov95 написа:Отидете до двата скока, които са след тия трите. Има едни два с голяма засилка под наклон и се пресичат. Сетихте ли се? Е там втория скок, с по-малката засилка), е изместен вчера назад и е повдигнат. Ако се чудите кой е бил, аз и едни мои приятели бяхме.
{sharky} написа:@Stancho, ти на тея ли скокчета се кефиш!?
На горе, има по-хубави
pussy_rider написа:А кой е seesaw?[думата бабун си е мой TM!!!! ]
pussy_rider написа::offtopic: Ти си първият упълномощен да я използва без да плаща такса![]()
![]()
А случайно да е с кормило hussfelt?
edit:[Некой да има снимка на въпростният ,,байкър'' ]
Stancho написа:... Все пак може неговата игра в пясъка да коства нечий живот с тва дърво там точно до скокчето...
Alpina написа:И смотаните майки - всяка тръгнала сама с количка и само задръствания правят по алеите...
RAM-FR написа: .... деееа доя мързел и тая жега![]()
emovalkov95 написа:Едит: Отидете до двата скока, които са след тия трите. Има едни два с голяма засилка под наклон и се пресичат. Сетихте ли се? Е там втория скок, с по-малката засилка), е изместен вчера назад и е повдигнат. Ако се чудите кой е бил, аз и едни мои приятели бяхме.
sando g написа:Колкото неможе да кра, толкова и е глупав!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта