InverT_BikeR написа:pibsi написа: ....
Не разбирам само защо ми се правиш на интересен от доста време насам

InverT_BikeR написа:pibsi написа: ....
Reactor написа:Днес THEZOGGO си буташе колелцето по Бул. Левски........не беше сам де,затова не караше
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
goiko написа:... една мацка с къдрава ,леко русолява коса и черно потниче... с усмивка на лице...
Redhat написа:goiko написа:... една мацка с къдрава ,леко русолява коса и черно потниче... с усмивка на лице...
Ама мацката си я запомнил с подробности
kikon написа:Аз пък днеска видях THEZOGGO, Reactor, caspar и още незнам колко народ, даже със снимков материал разполагам![]()
Reactor написа:kikon написа:Аз пък днеска видях THEZOGGO, Reactor, caspar и още незнам колко народ, даже със снимков материал разполагам![]()
И аз ги видях същите плюс kikon
Editor написа:Reactor написа:kikon написа:Аз пък днеска видях THEZOGGO, Reactor, caspar и още незнам колко народ, даже със снимков материал разполагам![]()
И аз ги видях същите плюс kikon
А ти ме подсети , че преди около седмица бяхме до Била с Bestbg и ти мина покрай нас.
kikon написа:Аз пък днеска видях THEZOGGO, Reactor, caspar и още незнам колко народ, даже със снимков материал разполагам![]()
RAM-FR написа:kikon написа:Аз пък днеска видях THEZOGGO, Reactor, caspar и още незнам колко народ, даже със снимков материал разполагам![]()
Само мен ли не си видяла горе ....бати сменям си каската тая не се забелязва достатъчно
kikon написа:RAM-FR написа:kikon написа:Аз пък днеска видях THEZOGGO, Reactor, caspar и още незнам колко народ, даже със снимков материал разполагам![]()
Само мен ли не си видяла горе ....бати сменям си каската тая не се забелязва достатъчно
Къде горе? Аз си мислех, че Драгалевци толкова ти е писнало...Пък и да ти кажа не е от каската.
kikon написа:Burgaski ve4eri, burgaski bike-ri![]()
Cheeeeeers
![]()
P.S. Nqma kirilica tuka v toq Burgas
SpoileR написа:миналата седмица ли кога...видях някви момчета на чешмата в южния парк дето тряя да изгребваш от нея за да пиеш...
И единия пита:
Колко си тежък бе? "How much you тежиш?"![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска пък видях 3 момчета, докат си сипвах вода в шишето от змея (бианчито)...седнаха на пейката отсреща и нещо се хилиха... може би щтото ми е много яко колелото, па може и щото беше жега
и се бях напикал и насрал отзадe![]()
пп Sherpite мина покрай нас (аз и един фр) в борисовата
Караше бялото Американското говедо и лисицата отпреде
Слушаше mp3 или нещо...
Пък може и аз да съм карал с него слушайки mp3
пък моя приятел да е минал покрай нас
докато ние сме спирали да слушаме mp3 карайки?
днеска не ми е ден....
opalqnka написа:Spoiler сложи една твоя снимка на колелото ти.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта