tweety написа:eми.... july morning къде може да се посрещне?!?!![]()
на морето естествено
![]()
![]()
малко уточнение: "july" се пише с "Y" накрая![]()
Наторално от тор ли идва? Да не е с вкус на амониева селитра?bobiracing059 написа:Ако някой малоумник не ме е събудил да караме,ще си посрещтна слънцето в леглото с наторално сокче и ябълка :rofl: :D
Antares написа:Наторално от тор ли идва? Да не е с вкус на амониева селитра?
HepBeH_XaMcTep написа:Ще посрещам слънцето като всяка сутрин - докато спя в леглото
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Слънцето в София изгрява в 5 ч и 53 мин
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Antares написа:Искрено и благородно ти завиждам
Щом за теб "мазен гей" е фраза, пропита с добро чувство, започваш да ме плашиш! Повече никакво изоставане с теб!THEZOGGO написа:@TeDo_BaPHaTи си един мазен гей. :):):)
Казвам го с добро чуство...
Antares написа:Щом за теб "мазен гей" е фраза, пропита с добро чувство, започваш да ме плашиш! Повече никакво изоставане с теб!THEZOGGO написа:@TeDo_BaPHaTи си един мазен гей.:):)
Казвам го с добро чуство...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта