RST Storm скъсан

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

RST Storm скъсан

Мнениеот RulF » Пон Юни 30, 2008 9:20 pm

Здравеите днес както си карам и стискам предната спирачка (Shimano Deore 203 mm) и чувам нещо чат и се метнах пред колелото. Ставам аз и какво да видя спирачния апарат стои на маркуча в началото си викам сигорно болтовете са се скъсало но в следващиа момент виждам една огромна дупка на вилката и крив диск. та сега да ви питам може ли времено да се закърпи положението с заварка нещо ? Благодаря ви предварително.

ПП Дупката е там кадето са усите за диска то се отчупи направо едно парче не само едното ухо или двете на направо с едно парче покраи него
Последна промяна RulF на Пон Юни 30, 2008 9:49 pm, променена общо 1 път
RulF

Рейтинг: 1157

Мнениеот FireFoXa » Пон Юни 30, 2008 9:34 pm

Качи снимки, защото по описанието ти не е ясно на коя точно част от ботуша е дупката... :popcorn:
Аватар
FireFoXa

Рейтинг: 1980

Мнениеот Kolileitara » Пон Юни 30, 2008 10:58 pm

ако питаш мен лично бих ти препоръчал да му теглиш един "бод зад игла"
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: и сичко тряя да е 6
Kolileitara

Рейтинг: 1177

Re: RST Storm скъсан

Мнениеот bodo » Вто Юли 01, 2008 9:33 am

RulF написа:Здравеите днес както си карам и стискам предната спирачка (Shimano Deore 203 mm) и чувам нещо чат и се метнах пред колелото. Ставам аз и какво да видя спирачния апарат стои на маркуча в началото си викам сигорно болтовете са се скъсало но в следващиа момент виждам една огромна дупка на вилката и крив диск. та сега да ви питам може ли времено да се закърпи положението с заварка нещо ? Благодаря ви предварително.

ПП Дупката е там кадето са усите за диска то се отчупи направо едно парче не само едното ухо или двете на направо с едно парче покраи него
Човече, търси си гаранцията!
Аватар
bodo

Рейтинг: 1995

Назад към Веломеханик