caspar написа:Предлагам да направим многоуважавания от нас съформеник ГРИГО Президент, а добрия му приятел РЕЙСЪР4ЕТО да бъде плътно зад него (във всичко) като Вицепрезидент. Сигурен съм, че целия форум е на това мнение. Виждам ппотенциял в тях, не трябва да се бавим, за да не го пропилеем. С тях начело форума ще излезне от тъмната си ера и всички ще заживеем един по-добър живот, без счупени рамки и всеки ще играе ДИАБЛО 2 3.
Призовавам всеки, който иска животът му да се промени завинаги - да гласува за тях!
Highlander написа:caspar написа:Предлагам да направим многоуважавания от нас съформеник ГРИГО Президент, а добрия му приятел РЕЙСЪР4ЕТО да бъде плътно зад него (във всичко) като Вицепрезидент. Сигурен съм, че целия форум е на това мнение. Виждам ппотенциял в тях, не трябва да се бавим, за да не го пропилеем. С тях начело форума ще излезне от тъмната си ера и всички ще заживеем един по-добър живот, без счупени рамки и всеки ще играе ДИАБЛО 2 3.
Призовавам всеки, който иска животът му да се промени завинаги - да гласува за тях!
Възможно ли е и аз да гласувам за Григо?
caspar написа:Highlander написа:caspar написа:Предлагам да направим многоуважавания от нас съформеник ГРИГО Президент, а добрия му приятел РЕЙСЪР4ЕТО да бъде плътно зад него (във всичко) като Вицепрезидент. Сигурен съм, че целия форум е на това мнение. Виждам ппотенциял в тях, не трябва да се бавим, за да не го пропилеем. С тях начело форума ще излезне от тъмната си ера и всички ще заживеем един по-добър живот, без счупени рамки и всеки ще играе ДИАБЛО 2 3.
Щом искаш да гласуваш за конкуренцията
Highlander написа:caspar написа:Highlander написа:caspar написа:Предлагам да направим многоуважавания от нас съформеник ГРИГО Президент, а добрия му приятел РЕЙСЪР4ЕТО да бъде плътно зад него (във всичко) като Вицепрезидент. Сигурен съм, че целия форум е на това мнение. Виждам ппотенциял в тях, не трябва да се бавим, за да не го пропилеем. С тях начело форума ще излезне от тъмната си ера и всички ще заживеем един по-добър живот, без счупени рамки и всеки ще играе ДИАБЛО 2 3.
Щом искаш да гласуваш за конкуренцията
Росене,защо конкуренцията?
Antares написа:Григо - почетен, пожизнен президент! Предлагам при него вместо рейтинг да пише "Президент"!
Човек толкова отдавна на колело и с толкова години във форума не заслужава по-малко! Чухте ли бе, девствени и комплексирани хейтърчета-пуберчета-GAYмърчета!?
П.П. Предлагам Здравко за кмет
Antares написа:Григо - почетен, пожизнен президент! Предлагам при него вместо рейтинг да пише "Президент"!
Човек толкова отдавна на колело и с толкова години във форума не заслужава по-малко! Чухте ли бе, девствени и комплексирани хейтърчета-пуберчета-GAYмърчета!?
caspar написа:Antares написа:Григо - почетен, пожизнен президент! Предлагам при него вместо рейтинг да пише "Президент"!
Ти пък колко го принизи, ако не се справи с изборите, ще го направим Първа Дама, така ще управлява правителството в сянка.
Highlander написа:caspar написа:Antares написа:Григо - почетен, пожизнен президент! Предлагам при него вместо рейтинг да пише "Президент"!
Ти пък колко го принизи, ако не се справи с изборите, ще го направим Първа Дама, така ще управлява правителството в сянка.
Да ама не ти ще си ми секретарка,май това забрави да го кажеш...
Grigo написа:Призранченце, не мога да разбера що се подиграваш на racer4o, при положение, че до колкото, изобщо съм чувал за уменията ти, се изразяват в това да трОшиш рамки и да приземяваш на "чоФка" предното колело, след което се забиваш с лице У песЪка!
Е ПРо си, признавам те!
Ам, пропуснах и уменията ви на всички писали по-горе да псувате, храните и лалате празни приказки!
Grigo написа:Призранченце, не мога да разбера що се подиграваш на racer4o, при положение, че до колкото, изобщо съм чувал за уменията ти, се изразяват в това да трОшиш рамки и да приземяваш на "чоФка" предното колело, след което се забиваш с лице У песЪка!
Е ПРо си, признавам те!
Ам, пропуснах и уменията ви на всички писали по-горе да псувате, храните и лалате празни приказки!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ПРо си, признавам те!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ПРо си, признавам те!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grigo написа:Ако ти се имаш за еволюционния критерий, значи ще си карам в насрещното, няма ядове!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Споко, пич, и мен ме насраха с минуси и хранилка, ма мислиш ли че ми пука...
Crimson написа:Grigo написа:Ако ти се имаш за еволюционния критерий, значи ще си карам в насрещното, няма ядове!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Споко, пич, и мен ме насраха с минуси и хранилка, ма мислиш ли че ми пука...
Пикльо недорасълОтде се пръкате такива отрепки недоклатени. Фнимавай много както каза любимият ти призрак по-горе!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта