Успех и на тебе, а че не обиждаш, и че притежаваш морала, за който само пишеш, не ти личи, също!
Спокойно тук съм от преди теб и ще съм тук след теб, както и останалите псуващи наоколо...
Никога не съм претендирал че съм суперчовек, или нещо повече, а аз си знам какво съм преживял, видял, и след какво - оцелял!
По-силно изразени са ми резултатите в един спорт, още слабо развит в България, пък и там пак карам с Upside-down вилчица
Не ме вълнува лично мнението ти, не само защото не ми се кефиш, или нещо друго, ами именно, защото не се сдържа и даде поредното "експертно" мнение, наред с другите, именно без да ме познаваш!
Повярвай, има доста такива, които ме познават, и никой от тях не ми се "присмива", а и има защо да не го прави, но не си Бог-а, в когото дори вече много много не вярвам, щото ми е отнемал предимно, та да ти давам отчет!
А нападките, именно защото отново са на лична основа, и четеш през редовете, можеш да си ги поставиш нежно...някъде, по твой избор!
Защото НЕ АЗ си позволявах доста своеволно и вулгарно отношение и въпреки, вече, "фен-клуба" ми от близо 100-тина flood-ещи и ПСУВАЩИ буквално потребители, още не съм обидил директно и унижил никой!
Лека вечер.