Все още се намира Lazer ExcaliburGECKO написа:В твоя ценови диапазон бих пробвал с нещо НОВО, или нещо ПО-СЪПО но което ти обслужва преоритетите най-добре. Понеже не можеш да ги пробваш и 2-те най-добре се разходи по магазините и направи най-добрият избор. Аз лично когато пазарувах каска бях в твоята ситуация и почти бях направил сделката за 661 Strike, но се оказа, че има намалене в друг магазин за Lazer Excalibur и за това взех него. Към момента както ги виждам нещата е или Strike или Remedy и... двете не са лоши каски та... освен да ти пожелая успех
tailor написа:Все още се намира Lazer ExcaliburGECKO написа:...
URNEST написа:Започнах да се преориентирам към 661 Evolution Helmet. Някой да знае точното му тегло?
Shady™ написа:За каска признавам само с ДОТ... другото е детска играчка
ZyclonB написа:Shady™ написа:За каска признавам само с ДОТ... другото е детска играчка
ааааабее детски играчки са ама след 5 минути с тая каска(DOT Approved) на главата и се предавам без бой на първия дроп.Дано поне зимата да пази топло че иначе мамата си джаса....
rivanov написа:Каската, която ще издържи на много силните удари, няма да абсорбира енергията при леките удари... няма да се счупи и всичко ще отиде в главата ти...
kotka12 написа:rivanov написа:Каската, която ще издържи на много силните удари, няма да абсорбира енергията при леките удари... няма да се счупи и всичко ще отиде в главата ти...
някак си не ми звучи изказването ти
с една дума има два вида каски
за силни и за по-леки удари
избираш поред стила на карането???
я пак помисли
rivanov написа:Изисква малко повече, за да се постигне ефект....
rivanov написа:Няма и много за мислене
rivanov написа:Всъщност не разбрах
URNEST написа:.... Тъй като нямам възможност да пробвам нито една от каските....
ZyclonB написа:Shady™ написа:За каска признавам само с ДОТ... другото е детска играчка
ааааабее детски играчки са ама след 5 минути с тая каска(DOT Approved) на главата и се предавам без бой на първия дроп.Дано поне зимата да пази топло че иначе мамата си джаса....

URNEST написа:В крайна сметка си поръчах 661 Evolution Helmet (червен) размер S. Надявам се до десетина дни да дойде. Отново благодаря на всички за мненията.
Editor написа:ZyclonB написа:Shady™ написа:За каска признавам само с ДОТ... другото е детска играчка
Абе..Ти пишка нямаш ли си?
1: На кой плащаш да непрекъснато ти бута плюсове и рейтинга ти расте , като си обикновенно лапе което татко глези със скъпи подаръци ?
Ти изобщо някога скачал ли си дроп над 2 метра за да занеш какво е?
Нее ....Въпроса е изобщо колко време си карал до сега.А отговора е около месец непостоянно.Можеш да не се съмняваш ,че в скоро време рейтинга ти отново ще падне на 1200(там където му е мястото ) и повече няма да се покачи .
Карал ли си някога каска с ДОТ стандарт?По-добре си мълчи! Вярно ,че всеки си има мнение , ама ти прекаляваш с глупавите си постове и изказванията без покритие !Вземи се скрии някъде за да не те гледа света !
п.с
каквото и да се говорим , колкото и да сме капризни , DOT все е някакъв стандарт ...Не е просто стериопор с тънко пвц покритие ....
Поне това е моето мнение за въпросния стандарт.
rarekin написа::offtopic:rivanov написа:Изисква малко повече, за да се постигне ефект....rivanov написа:Няма и много за мисленеrivanov написа:Всъщност не разбрах![]()
Taка се става ПРО***
![]()
@rivanov
P.S. Мисля, че GECKO наистина обясни добре, но неговото обяснение в никакъв случай не подкрепя основните ти твърдения.
kotka12 написа:мисля
че разминаването в логиката е ясно
твърдиш, че шлем
разработен за "по-силни удари"
не може да предпазва добре от "по-леки удари"
обратното твърдение може и да е вярно
но това звучи абсурдно
ZyclonB написа:Editor написа:ZyclonB написа:Shady™ написа:За каска признавам само с ДОТ... другото е детска играчка
Абе..Ти пишка нямаш ли си?
1: На кой плащаш да непрекъснато ти бута плюсове и рейтинга ти расте , като си обикновенно лапе което татко глези със скъпи подаръци ?
Ти изобщо някога скачал ли си дроп над 2 метра за да занеш какво е?
Нее ....Въпроса е изобщо колко време си карал до сега.А отговора е около месец непостоянно.Можеш да не се съмняваш ,че в скоро време рейтинга ти отново ще падне на 1200(там където му е мястото ) и повече няма да се покачи .
Карал ли си някога каска с ДОТ стандарт?По-добре си мълчи! Вярно ,че всеки си има мнение , ама ти прекаляваш с глупавите си постове и изказванията без покритие !Вземи се скрии някъде за да не те гледа света !
п.с
каквото и да се говорим , колкото и да сме капризни , DOT все е някакъв стандарт ...Не е просто стериопор с тънко пвц покритие ....
Поне това е моето мнение за въпросния стандарт.
А бе смърдел я не се ежи-нито ме познаваш нито знаеш какво карам---->да карам каска с дот стандарт-->http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=17587...
Знам какъв ад е да кара човек с нея--1,5 кила заради тоя прешъс дот и никакво проветрение.
Да дропил съм от 2 метра..
Парите за екипировка съм си ги изкарал сам... и съм на 21
Абе що ти не се скриеш някъде...Смешник пръдлив..
Аз абсолютно никога не се изказвам неподготвен по някоя тема---не се правя на дървен философ и не давам акъл за неща от които нищо не разбирам
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта