Давайте идеи

pe6u написа:Аз в събота мисля да карам по асфалтовия път от Бояна нагоре по Витоша. Пътят е страхотен, а и няма много коли. Дължината е 20км считано от магазин Била на бул. България. Има ли навити за тоя маршрут.
Antares написа:Близо до Бояна свършва една прекрасна FR пътечка, която не знам до къде стига, нито пък съм запомнил къде точно около Бояна свършпва, понеже миналата Неделя, когато я издирих, стигнах до нея по обиколната, а и по самата пътека стигнах до едно място, над което скалите ставаха огромни и предпочетох здравето си. А и ме мързеше да бутам по-нагоре, така че не знам до от къде почва. Пътеката нагоре не е караема. А и предполагам идеите са по-скоро ХС ориентирани
Така че откъм идеи съм слаб...
pe6u написа:Аз в събота мисля да карам по асфалтовия път от Бояна нагоре по Витоша. Пътят е страхотен, а и няма много коли.
gdude написа:тва за никсте е напълно вярно
nikste написа:gdude написа:тва за никсте е напълно вярно
Ей, гниди, я не ме обвинявайтеМоже да сме се отклонявали от маршрута, но не сме се губили. Аз съм професионалист
nikste написа: Мисля, че от тук ако свием ще излезнем еди къде си, абе айде натам да отидем, че ми мирише на правилната посока
Идеята звучи добре. Аз съм "За".Darkness написа:Аз предлагам следното: От Симеоново се качваме до обиколната, от там до брезите и от брезите до дяволския мост.
Darkness написа:Аз предлагам следното: От Симеоново се качваме до обиколната, от там до брезите и от брезите до дяволския мост.
imbecile написа:Darkness написа:Аз предлагам следното: От Симеоново се качваме до обиколната, от там до брезите и от брезите до дяволския мост.
Може ли кратко описание на маршрута, да имам представа за какво иде реч?Че байкът е малко "трактор", да знам дали ще се впиша в обстановката ако дойда
argon написа:Момчета, май и аз съм на линия за неделята :beer: От сума време не съм карал с Пешо и ми се ще да повъртим педалите заедно (колкото и еротично да звучи):) Утре правя сефтето на клипсовете и ще има да се кефите на дебилни падания от моя страна...давате по лев и двайси за бинт и риванол и започвам... :popcorn:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта