XEK написа:ами аз педи ~две седмици питах защо се бавят толкова новите бб7-ци те ми казаха, че на пристанището във Варна (там доставят контейнерите със стока) е претоварено и не е дошъл реда на "контейнера с авид". Вероятно същото е положението и с гумите
AiR написа:Новите цени на ББ-тата са много приятни, ББ5 с 203 е 89 лева![]()
Скоро и аз дай боже, ще лъзгам ББ7 185
sersem.inc написа:От известно време насам никъде из София не могат да се намерят предни Minion-и, вече разбрах, че и задните са започнали да свършват. От преди сопот не е имало доставка... Някой знае ли кога що има или къде изобщо има, ако има
airborneone написа:sersem.inc написа:От известно време насам никъде из София не могат да се намерят предни Minion-и, вече разбрах, че и задните са започнали да свършват. От преди сопот не е имало доставка... Някой знае ли кога що има или къде изобщо има, ако има
А защо не разчупите малко стериотипа и пробвате с кенда отпред и заден миниън за отзад.
Хем има миниън хем ще пробваш нещо ново...
freerider написа:XEK написа:ами аз педи ~две седмици питах защо се бавят толкова новите бб7-ци те ми казаха, че на пристанището във Варна (там доставят контейнерите със стока) е претоварено и не е дошъл реда на "контейнера с авид". Вероятно същото е положението и с гумите
За новите бб7-ци дето са по 99лв 185мм ротор ли става въпрос ? Защото в Русе има такива
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта