За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Аз зимата обличам яке шапка и ръкавици и няма кво да ме спре ...... Обаче средното и още няколко дреболии ръждясаха понеже се бутам в най-големите преспи и уж замръзнали локви.........то с мойто колефе нема кво друго да се прави ,но се надявам скоро да си купя "истинско" колело и се чудя как е през зимата........ споделете ваши преживявания
Виждам, че си нов, и за да не те карам да ровиш ти пускам линкове към теми, в които сме писали какво се случва през зимата. Приятно четене и да знаеш, че няма да си единствен колоездач в снеговете
Аз много обичам да карам колело зимата но става по рядко защото като завали снегорина който чисти пътя закъсва по баира кадето живея
пък иначе аз иначе като и поизчистено аз си карам
batkodavid написа:Какво правите зимата когато е много студено и страшно ви се иска да се повозите?
Какво можем да правим? Сега като е горещо, караме ли? Караме. Като е студено е същото, пак караме. Който му се кара, не си търси оправдания и извинения, за да не кара.