Antares написа:Винаги нося в себе си стръкче праз-лук, няколко семки от мушкато, няколко смилянски бобени зърна, око от хомосексуална невестулка и заешки тестис. С помощта им се прави най-силната магия срещу вятър.
Чудно ми е какви по-точно отговори трябва да се дадат? Че при скорост едиколкоси възела се накланяме под едиколкоси градуса ли? Или как точно си кълчим кръста? То си е до усет. Едва ли някой може да ти даде универсална формула или сто процентова тактика срещу вятър. Особено и след като има разни условности като тегло на велосипедиста, на велосипеда, център на тежестта на системата велосипедист/велосипед...
Alpina написа:Аз го наричам ветробран, ама сега е модерно да се дума уиндстопер (windstopper)
HepBeH_XaMcTep написа:Alpina написа:Аз го наричам ветробран, ама сега е модерно да се дума уиндстопер (windstopper)
Не му ли викаха ветровка?
Kain написа:HepBeH_XaMcTep написа:Alpina написа:Аз го наричам ветробран, ама сега е модерно да се дума уиндстопер (windstopper)
Е, има ли смисъл от такива дрешки или да си разчитам на вълнените пуловерчета на баба както винаги през зимата
Kain написа:Е, има ли смисъл от такива дрешки или да си разчитам на вълнените пуловерчета на баба както винаги през зимата
Alpina написа:Quiz, HepBeH_XaMcTep, и аз знам Solanum tuberosum като картофи, ама нейде ги наричат компири
Alpina написа:Quiz, HepBeH_XaMcTep, и аз знам Solanum tuberosum като картофи, ама нейде ги наричат компири
veno написа:слагаш по 1 паве във всеки джоб
HepBeH_XaMcTep написа:Alpina написа:Аз го наричам ветробран, ама сега е модерно да се дума уиндстопер (windstopper)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 340 госта