winger написа:HepBeH_XaMcTep написа:Е па... ще се видим на старта...
Ти не си ли на Рудопия !?!
Kain написа:@Хамстер , значи все ще се намери с кого да бутам нагоре
Yeti написа:Някой от участниците, които са карали минали години може ли да каже до каква степен е желателно трасето да се мине предварително. Ще ми се да участвам, но това ми е едно от притесненията...
HepBeH_XaMcTep написа:Yeti написа:Някой от участниците, които са карали минали години може ли да каже до каква степен е желателно трасето да се мине предварително. Ще ми се да участвам, но това ми е едно от притесненията...
Прочиташ описанието на маршрута преди да потеглиш..... следиш маркировката и няма грижа
vlassadar написа:ц, тоя път ще си направя живота хубававтоматизирал съм се, затегнал съм се, да видим какво ще стане. То пък какво може да стане толкова. Класиране в чартовете топ 100, може и топ 50 ако много киснете по кръчмите
А ти със "Славка" ли ще си?
HepBeH_XaMcTep написа:vlassadar написа:ц, тоя път ще си направя живота хубававтоматизирал съм се, затегнал съм се, да видим какво ще стане. То пък какво може да стане толкова. Класиране в чартовете топ 100, може и топ 50 ако много киснете по кръчмите
Не си струва.... поне спусканията не си струват;
Слагам семи-сликовете на твърдака..... и ще си я мина както всеки път... - някъде по средата на групата;
@Нахи
![]()
bobiracing059 написа:HepBeH_XaMcTep написа:vlassadar написа:ц, тоя път ще си направя живота хубававтоматизирал съм се, затегнал съм се, да видим какво ще стане. То пък какво може да стане толкова. Класиране в чартовете топ 100, може и топ 50 ако много киснете по кръчмите
Не си струва.... поне спусканията не си струват;
Слагам семи-сликовете на твърдака..... и ще си я мина както всеки път... - някъде по средата на групата;
@Нахи
![]()
ЕЕЕе ама то и спускане ли няма,ми че аз тогава за какво да идвам.Те тая Витоша ако няма спускане къде другаде да има![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта