ivailo91 написа:Това със стълбите пред НДК беше просто пример, защото всичките казвате "зависи от много неща". Мен ми е много ясно, че нещата си се чупят когато им дойде времето, говорим за чупене от пренатоварване, не за такова от умора / остаряване.
Идеята беше, като има нещо подобно като тез стълби по пътеката (със подходящия наклон надолу де) да го скачам ли или да го заобиколя?
И още един въпрос. Мисля да го водя на обиколката на Витоша, но курбелите са Truvativ Stylo, които имат метален гард вместо трети венец. Да му купувам ли трети за обиколката, или може да се кара на 1 и 2???
ivailo91 написа:2. Идеята ми е дали мога да скоча примерно високите стълби пред билетния на НДК? Тежа 70кг, някои казаха че има значение...
THEZOGGO написа:ivailo91 написа:2. Идеята ми е дали мога да скоча примерно високите стълби пред билетния на НДК? Тежа 70кг, някои казаха че има значение...
НДК
![]()
Всичко останало без коментар...
did написа:жалко е колко хубави компоненти и рамки попадат у хора, които не ги заслужават...
ivailo91 написа:Т.е. на обиколката мога да си движа с башгарда без да ме издухват? Отпред доколкото ги преброих са 34на големия, отзад 11 на най-малкия. 26" @ 2.4 гуми са...
kotka12 написа::D![]()
![]()
хубавото е
че тези хора ги виждаш само на старта
а на финала вече не са с колелета
а изкъпани и облечени с други дрехи
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта