Sprint EXTREME

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Sprint EXTREME

Мнениеот Leader » Чет Ное 04, 2004 4:37 pm

Kolko struva?
Leader

Рейтинг: 1200

Мнениеот Victor » Чет Ное 04, 2004 11:03 pm

Искаш ли един ЛЮБИТЕЛСКО МНЕНИЕ !!! ?Sprint ли е не го взимай колкото и да струва пак ще е боклук .Не стават разбери ако имаш по огранаичени финанси ти препоръчвам Drag те са доста добри колела и са на много добра цена !Кажи колко пари можеш да отделиш за ново колело и съм сигурен че ако не всички то много хора ще ти препоръчат нещо и ще се изкажат отрицателно относно Spraint .Както беше казал някои в форума тяхното мото за правене на колела (което много ми хареса)-луд на шарено се радва.Недей и ти така кат лудите да взимаш колело защото отдалеч на хубаво мяза.
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Рейтинг: 1700

Мнениеот F1-MAN » Пет Ное 05, 2004 12:34 pm

Едно време и аз се бях насочил към това колело, ама сега като го гледам се радвам че не си го взех. За 600лв може да се вземе до по-хубаво твърдо колело. Няма смисъл от този Спринт, спирачките му съм ги пробвал, ужасни са, задния амортисьор е страшно къс и не можеш да сложиш нищо хубаво, рамката не е на лагери, каплите са зле и т.н.
Колкото до здравината- един приятел, който няма и 50 кила строши стоманен Спринт за едно лято малко по-сериозно каране. На Climber-а, който преди известно време си сглоби сложи каплите и някои други неща от Спринта(сега събира пари и тях да смени) и сега през 2-3 седмици изравям капли, а при това са със 36 спици, а не с 24.
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот Victor » Пет Ное 05, 2004 5:22 pm

Аз за планина говоря не за уличките у София.Но то не пречи де защото и там се чупят спринтовете.
А това колело верно ли е 600лв?
Леле тва много скъпо бе :crazy:.И кое по точно му струва 600лв вилката,рамката или пък спирачките???Ако това нещо наитина е 600лв по-добре изчакай още малко и сабери още 50 и си вземи RAM или пък отиди в Веломаня и там ще ти кажат какво могат да ти зглобят за тия пари.
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Мнениеот 011x11 » Съб Ное 06, 2004 4:31 am

[quote="Victor"]

... отиди в Веломаня и там ще ти кажат какво могат да ти зглобят за тия пари.
[/quote]

:dunno: ми нищо :dunno:

:idea:...но пък могат да ти разглобят :^:
........ . . . . . . . . . . . .
011x11

Мнениеот naka76 » Съб Ное 06, 2004 7:03 am

[quote="Victor"]

Аз за планина говоря не за уличките у София.Но то не пречи де защото и там се чупят спринтовете.
А това колело верно ли е 600лв?
Леле тва много скъпо бе :crazy:.И кое по точно му струва 600лв вилката,рамката или пък спирачките???Ако това нещо наитина е 600лв по-добре изчакай още малко и сабери още 50 и си вземи RAM или пък отиди в Веломаня и там ще ти кажат какво могат да ти зглобят за тия пари.
[/quote]

Малеее!!По твойте думи аз вече трябва да съм се пребил???Ако ще е за твърдак и Спринт става и ще му излезе доста по-ефтино от Драг или Бас.Не че им правя раклама амо преди да изкажеш мнениепозаинтерисовай се дали е вярно,че така заблуждаваш хората.
Аватар
naka76

Мнениеот Victor » Съб Ное 06, 2004 7:58 am

[quote]Искаш ли един ЛЮБИТЕЛСКО МНЕНИЕ [/quote]

Затова съм и написал любителско мнение.Но може и да си прав за твърдаците на спринт ама незнам.Но още си държа на мнението в конкретния случай че ще е по добре Drag.Те не са много скъпа марка пък са хубави.А искам да питам и аз ЗАСЛЮЖАВА ЛИ СИ ТОЗИ СПРИНТ защото вече има досто постове които се правят опити да се похвали Спринт.Не казвам че съм 100% прав просто казавам че това колело май не си струва парите ? ? ?
[quote]
ми нищо

...но пък могат да ти разглобят [/quote]

Как така нищо :confused:.В смисъл че там ти дават готови колела ли?
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Мнениеот Admin » Съб Ное 06, 2004 11:08 am

За 600лв. можеш да си вземеш много по-хубав байк, ако е твърдак.
Ако пък държиш да е със задно окачване, за тези пари по-добре погледни НОВИЯ Drag f4 - според мен е много по-читав от този Спринт.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот 011x11 » Съб Ное 06, 2004 1:57 pm

[quote="Victor"]

[quote]
[quote]
ми нищо
...но пък могат да ти разглобят [/quote]

Как така нищо :confused:.В смисъл че там ти дават готови колела ли?
[/quote]

mda
ma ne ti gi [b]davat[/b].
011x11

Мнениеот axelmax » Съб Ное 06, 2004 2:43 pm

а си ги взимаш след брутален кютек:):smokin::)
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот 011x11 » Съб Ное 06, 2004 4:27 pm

[quote="axelmax"]

а си ги взимаш след брутален кютек:):smokin::)
[/quote]

ми кво –то последния път гума не можеха да лепят
.... колело ще ми сглобват
011x11

Мнениеот Victor » Съб Ное 06, 2004 9:08 pm

[quote]За 600лв. можеш да си вземеш много по-хубав байк, ако е твърдак.
Ако пък държиш да е със задно окачване, за тези пари по-добре погледни НОВИЯ Drag f4 - според мен е много по-читав от този Спринт.[/quote]

Именно !
A btw Leader зашо не написа нищо аз тука се изложих толкова и после трябваше сумати постове да edit-вам поне полза да имаше!:D
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Мнениеот Feri » Нед Ное 07, 2004 10:47 pm

A be stiga ste pliuli Sprint be az sam s Apolon i sam si mn dovolen se pak tova e edin ot lederite v Bulgaria na proizvodstvo na ka4estveni kolela i sravnitelno evtini. Verno i Dragovete ne otstapvat ama ako trqbva da sravnqvame edin DRAG po cena s edin Sprint apolon prosto nqma mqsto za sravnenie drago moje da go izhvarlqt. Stava vapros za DRAG Grizly palen bokluk a pak e na cenata na apolon. Nito e oversaiz nito ramkata mu e izpipana, podsilkite mu sa glupavi, za 6inite da ne govorim be vob6te nqma mqsto za sravnenie. Taka4e ne seki Sprint e gaden.
Feri

Назад към Архив