kotka12 написа:само някой да се е изхилил

dilana написа:ramam написа:А другото е на най бруталното и гадно място онзи прословут проклет мост който миналата година беше описан като :
Слизате носите и пак минавате внимателно.
да не говориш за това дърво-мост![]()
и малко преди него има едно друго дето тряя да залегнеш яко та да минеш под него
jivkonik написа:Ако това преминаване е голям проблем може да се избегне - сред контролен пост №6 се спускате по асфалтовото шосе в посока София...
Недостатъка на това заобикаляне е, че се губи височина при слизането до Железница, която отново се катери до достигане на алеята (наречена странно защо в описанието на маршрута като алея "инж. Иван Вазов").
kikon написа:Успех утре на всички участници и да финиширате доволни и щастливи
Grig0 написа:kikon написа:Успех утре на всички участници и да финиширате доволни и щастливи
Абе ти не легна ли бе!?![]()
![]()
Pirate написа:Ако сме пропуснали да се запишеме до 10 юли проблем ли е? И задължително ли е човек да има каска и ръкавици ако не е тръгнал да се състезава, а просто да мине маршрута?
MartinBG написа:jivkonik написа:Ако това преминаване е голям проблем може да се избегне - сред контролен пост №6 се спускате по асфалтовото шосе в посока София...
Недостатъка на това заобикаляне е, че се губи височина при слизането до Железница, която отново се катери до достигане на алеята (наречена странно защо в описанието на маршрута като алея "инж. Иван Вазов").
Не е много етично спрямо другите участници да се скъсява маршрута по този начин![]()
Спускането по шосето е скоростно, загубената денивелация не е толкова голяма и въпреки стръмността и каменистостта си посочената отбивка от шосето към алеята е кaраема навсякъде и се взема за ~10мин без много зор.
kikon написа:Grig0 написа:kikon написа:Успех утре на всички участници и да финиширате доволни и щастливи
Абе ти не легна ли бе!?![]()
![]()
Стига спамил, ще ти набия минуса като някоя лоша
ivailo91 написа:Аз се чудя, според вас кое е по-подходящо като колело? RAM HT2 + Dart3 или RAM AM + Lyrik? АМ-а му се заключва окачването, така че мисля няма да е проблем, пък и не е много по-тежко... ?
jivkonik написа:Нещо се бъркаш, по шосето и после по каменистия път нагоре е и по-дълго като разстояние и повече като време!!! Нищо не се спестява, напротив, губи се. Ако моста е непроходим (няма го) ти какво предлагаш?
THEZOGGO написа:Пожелавам безаварийно и приятно каране на всички участници.
Pirate написа:Има ли някой, който ще тръгва от Младост, че ми се ходи, но няма с кой да си правя компания, а цял ден каране е хубаво да има с кой да си приказваш. Разичтах на някакви познати, че ще ходят, но никой не потвърди. Ако има някой дето ще го кара несъзтезателно и си търси компания да свирка.
kotka12 написа:видяхме го:)
затова ше слагам комплект 2.1 на коньо
само някой да се е изхилил
DarKFate написа:Никъде по сайтовете, организаторите не са споменали за каска...![]()
![]()
Не съм отишъл да се състезавам, и друг път съм минавал от там и не мисля, че няма да ме пуснат без каска???
Мислите ли, че ще ме отрежат!?
THEZOGGO написа:http://img162.imageshack.us/img162/5906/pravilago3.jpg
- Ако 5 часа още сте там ще ходиме заедно. Аз съм запланувал да стана в 4.30 Здраве да е.ЗДР
Събираме се на Билла Младост в 4:30.ЗАПОВЯДАЙ
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта