от Antares » Вто Юли 15, 2008 10:03 pm
ht3 е рамка от 2008-ма година, прекалено рано е да се дадат категорични мнения за качествата/недостатъците й.
Иначе за Онтарио срещу ht3 си е старата дилема RAM срещу Drag. Едва ли някой някога би могъл да даде обективно мнение коя рамка наистина е по-добра. Просто има прекалено много относителности. В края на крайщата нечупливи рамки няма, също така и не ги правят от солети рамките, така че няма да се строши като седнеш на нея. Едва ли някой е правил стрес-тестове на двете рамки, при какви натоварвания се чупят. По-скоро въпроса е в геометрията, челен ъгъл, междуосие и куп други неща, за които аз лично съм гол и бос. Но понеже и ти си новак, доколкото разбирам, едва ли ще направиш разлика при различни стойности на тези показатели. Така че която и рамка да вземеш - едва ли ще сбъркаш. Аз бих заложил на RAM, но моето мнение е необективно. Така че може да прецениш и коя ти изглежда по-добре, а когато се понаучиш малко, навлезнеш в материята, попрочетеш малко теория - тогава може, ако имаш такова желание, да прескочиш към нещо по-специфично/
Карикатурите миHe who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin