пътя беше осеян с непроходими участъци като тоя

които изискваха поне 30-50мин усърдно бутане и мъкнене ... на бутилки с бира

а после едни дебели сенки в гората как трудно се минаваха ... мъкааа

bokichaa написа:оп...
По трасето след Чуйпетлово са изгубени комплект
вело инструменти /specialized/, ако някой случайно ги
е намерил.
ZlatnataChovka написа:@edinmilion: И къде ме видя? (но. 326)
@DarKFate: Странно - и на мен ми казаха, че съм 92, като завърших. Ще чакаме резултатите
Страхотно състезание наистина, БЛАГОДАРЯ на организаторите и на всички участници, които го направиха реалност!
И БРАВО за снимките! Давайте ощеИ догодина пак
DarKFate написа:ZlatnataChovka написа:@edinmilion: И къде ме видя? (но. 326)
@DarKFate: Странно - и на мен ми казаха, че съм 92, като завърших. Ще чакаме резултатите
Страхотно състезание наистина, БЛАГОДАРЯ на организаторите и на всички участници, които го направиха реалност!
И БРАВО за снимките! Давайте ощеИ догодина пак
![]()
Брей, да не бъркам нещо... Може да съм бил 91... Не знам.
Между другото най-големият номер, който видях, даже карах известно време с него, беше 366.
nahi написа:На организаторите![]()
Крива спица, за доброто бирено темпо,
Само не разбрах, как се получава, четири пъти да ни изпреварвате![]()
( Сигурно привидения от жегата )
![]()
Ок,уточнихме го този въпрос,нека не цапаме темата повече,защото тя е за нещо много по хубаво и не е добра идея да го опорочаваме.
bikezilla написа:п.п. Поздравления на организаторите за перфектната организация и сърдечното отношение! 6+
Имам само една малка забележка - за допускане на състезатели без каска.
nikste написа:bikezilla написа:п.п. Поздравления на организаторите за перфектната организация и сърдечното отношение! 6+
Имам само една малка забележка - за допускане на състезатели без каска.
Аз бях без каска, защото нямах.
nikste написа:Но организаторите много трудно могат да попречат на някой, който иска да е без каска..
nikste написа:Там, където беше опасно спускането карах по-внимателно.
THEZOGGO написа:Ами аз доколкото разбрах победителя е някакво бегачле от Казанлък.
kotka12 написа:великолепно преживяване![]()
за организацията, подкрепителните пунктове и хората, които ги обслужваха - РЕСПЕКТ![]()
за маркировката - проблеми само в самия край, след Обиколната алея
добре, че тук-там имаше надпис 100 с боя
и имаше и разни хора, та да питам
по въпроса с "мунчовците" - аз ипзреварвах и мен ме изпреварваха - с едно предупреждение на висок глас всичко е повече от ОК![]()
сега искам да питам колко от вас на асфалтовото спускане на Ярема минаха покрай един участник, който буташе със спукана гума и НИКОЙ не го попита има ли нужда от помощ???
на пункта на Ярема имаше поне десетина души, а са го подминали поне още толкова????
за мен това е срамен случай![]()
около 65-ти километър ме налегна такава криза с крампи, че едва устисках до 75-ия
където се пооправих
оттам нататък беше яко забава
догодина /живот и здраве/ - пак
едит: по въпроса за каските - имаше поне 7-8 участника без каски
- Специално спрях при този и го питах защо бута - беше с още един май пешеходец. Предложих му гума вътрешна, но се оказа, че и преди мен са му предлагали, но проблема беше, чезадната му главина е на гайки ине може да се свали, защото никой нямаше ключове. Доста хора съм питал дали мога да им помогна с нещо - носех и машинка за вериги, но така и не видях някой със скъсана верига иначе нямаше да е проблем да спра да почина и да помогна.сега искам да питам колко от вас на асфалтовото спускане на Ярема минаха покрай един участник, който буташе със спукана гума и НИКОЙ не го попита има ли нужда от помощ???
jivkonik написа:Добро каране стана!![]()
А това, че имаше хора, които веднага след старта си свалиха каските и сложиха шапки, една дама пред мен се спускаше към Владая с истерично размятаща се каска закачена на курмилото, която я биеше през ръцете, вместо да я сложи! - просто без коментар.....
Разбира се намираха се индвиди да карат и без резервна гума, без инструмент за сваляне на колелото от рамката, без помпа! На такива как да им помогнеш - та те САМИ не си помагат?!То хубаво взаимопомощ, но човек би трябвало ДА ИМА някаква ЕЛЕМЕНТАРНА представа къде тръгва, къде се намира, какво го очаква там?!
Масовката иначе беше добра, но част от каращите НЕ ЗНАЕХА къде отиват и какво ги очаква! Липсата на персонални средства за носене на вода в част от каращите също не ми се коментират.....![]()
![]()
![]()
Според мен организаторите би трябвало да са по-нетолерантни към липсата на елементарната предпазна екипировка, дори ДА СЕ ОТСТРАНЯВАТ от трасето хора, които я носят само за старта и след това я махат!
kotka12 написа:хехехе
100 километра за 4 часа....
и то "аматьрско ниво"...
недей така![]()
мисля,че времето на първия беше около 4 часа и 40 минути
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта