lanzz написа:май почти всички телефони около този бюджет ще покриват и останалите условия.
Да, 500лв си е солиден бюджет, има огромен избор и доста от тях покриват критерийте му.

Daniel Panev написа:E61i ако ти се връзва в бюджета - не съм гледал напоследък колко върви. А моя колко БОЙ е изял...
Мислих си и аз да го предложа... или E60, щом държи на стандартната форма... "E" серията на Nokia е бизнес клас и отговаря напълно на всички точки без 6-тата. Ако държиш на стандартната форма и не ти пука за камера, горещо ти препоръчвам E60, адската батерия, дисплей с голяма резолюция, идеален е за сърфиране в нета и куп други неща има и
WiFi(в големите градове ще забравиш за gprs). Ако не държиш толкова на стандартната форма(като те уверявам, че няма да ти е неудобно за говорене), ти препоръчвам E61/E61i. Включват всичко от E60, но имат и пълна qwerty клавиатура, изключително удобно при ползването на разни messenger-и, форуми, email-и и тн. Аз попринцип съм фен на такива джаджи и съм минал през стабилен борй pocketpc-та, smartphone-и и тн. В момента ползвам E61 и съм изключително доволен от батерия, функционалност, дизайн и тн. Бих казал, че наистина си държи на "мъчения", карам колело с него в джоба, случва се да падам и тн. и освен разни козметични проблеми, за сега не съм имал други, а определено съм си палачор, известно време карах само на противоудърни телефони (5140i , 5500sport), понеже ми беше писнало да троша и скапвам гадни Sony-та

А като стана дума за Nokia 5500sport, също мога да кажа, че ще задоволи изискванията ти, дори и последното (радиото). За него вече наистина може да се кажа, че е един вид безсмъртен... плува, лети, гори, пада... многократно и след всичко работи като нов, освен това също си е с операционна система! Единствения недостатък (поради който и бързо ми омръзна) е, че дисплайа е прекалено малък и квадратен (208х208)

Ако не държиш особено много на дисплей... това е телефона
Успех ти пожелавам в избора ти!
Sony-тата (на които също съм бил дълго време user) няма да ги коментирам, че ще бъда жестоко нападнат от феновете на "яката" камерка и шарения, безсмислен, тъп и гаден software.
@Besnia: Ако имаш Sharp GX25, наистина е готин