ivailo91 написа:Ами 4 човека с колела плюс 3-4 пътника се събираме. Чувал съм изтории и за 7 колела... С малко копресия по хъфман става...
gdude написа:аз съм там неска и последния път като карах за мен и колелото ми искаха 4 левакойто може нека дойде
HepBeH_XaMcTep написа:Евала за новите цени на СКГТ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
направо нема връзка с главния мозък..."
gurga4a написа:В малкия 66 (бусчето) се качват 10 колела с карачите като отзад в "багажника" се качват 2 твърдака без предните колела!
foxrider написа:gurga4a написа:В малкия 66 (бусчето) се качват 10 колела с карачите като отзад в "багажника" се качват 2 твърдака без предните колела!
Незнам какво сте правили но ние наскоро се качихме 13 човека с колела в малкото 66 и само 1 твърдак побрахме едвам отдзати то точно моя и ми се надра цялата вилка но го преживях
и сега бих дошъл но съм със счупена ръка
stroker написа:HepBeH_XaMcTep написа:Евала за новите цени на СКГТ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Евала на цецко минев с 12кинта кабинката за колездач,в неделя се опитахме д акараме от Алеко надолу и в частта от пътеката която минава под лифта(след междинната станция) има двуметрова коприва и сигурно колездач не е минавал от месеци![]()
![]()
stroker написа:HepBeH_XaMcTep написа:Евала за новите цени на СКГТ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Евала на цецко минев с 12кинта кабинката за колездач,в неделя се опитахме д акараме от Алеко надолу и в частта от пътеката която минава под лифта(след междинната станция) има двуметрова коприва и сигурно колездач не е минавал от месеци![]()
![]()
vlassadar написа: Ще се бръкнеш 4 кинта, няма да искаш билетче и всички са доволни а шефа да го д*** - двоен кеф
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта