ZyclonB написа:Сънувате ли кошмари свързани с пребиване или ОЩЕ по-лошо с чупене на байк компоненти(да не дава господ...)
Аз например вчера сънувах че ми хлопа предната главина-нема такъв ужас ви казвам....то не беше въртене ,то не беше пърдене
Shady™ написа:Сънувам че иам огоромен drop (10-12m) и го мятам обаче не олучвам попивката,а я прескачам, а след нея има още един drop от 12м и после падане на равно на асфалта и аз се смазвам от около 25м на равно/асфалт...
Teodor40 написа:Да, че ми крадът колелото! Беше ужасно
URNEST написа:Не са кошмари ама в момента си ъпгрейдвам колелото и постоянно сънувам какви ли не компоненти. Понякога от мислене кой да избера чак не мога да заспя или да се съсредоточа, не ме остава на мира. Надявам се всичко да плиключи до 2-3 седмици.
ZyclonB написа:Сънувате ли кошмари свързани с пребиване или ОЩЕ по-лошо с чупене на байк компоненти(да не дава господ...)
Аз например вчера сънувах че ми хлопа предната главина-нема такъв ужас ви казвам....то не беше въртене ,то не беше пърдене
Shady™ написа:Сънувам че иам огоромен drop (10-12m) и го мятам обаче не олучвам попивката,а я прескачам, а след нея има още един drop от 12м и после падане на равно на асфалта и аз се смазвам от около 25м на равно/асфалт...
Grig0 написа:Отговор # 1, и на яве и на сън, съдбина! Ейви знае!![]()
kikon написа:Grig0 написа:Отговор # 1, и на яве и на сън, съдбина! Ейви знае!![]()
Мда, знам те какъв си женкарчо![]()
![]()
Аз пък сънувам Giant Glory DH и FR, което си е кошмар щот за сега не мога да ги имам
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта