А ето и историйката:
KickingKing написа:По принцип гледам да се движа по-бързо из София и за това ходя с колело насам натам включително и на работа. Е, може да не е престижно, но пък е бързо и върши работа. Та днес както си се прибирам и си се движа по колозедачната алея на Цар Борис 3 към 19:30 стигам до Нестеров където някъв тип, които идва отсреща на самият булевард прави ляв завой на червено и минава с колите, които се движат по "новият булевард" (все се чудя що във всеки квартал има един "нов булевард") и аз си минавам пред него и разпервам ръце и му викам "Къде бееее, къде?" и си продължавам, а тоя тръгва след мене минавайки през ръба на бордюра (гумата пропищя иначе нямаше да го чуя) и тръгва да спира малко пред мен... Дааа аз па карам колело от вчера и тия номера не ги знам, та газим и гледам и той тръгва да ме гони и по мое лично мнение мина на червено оотново. Обаче аз хитрият Петко слизам в последният момент на булеварда, а той по-хитър и прегази некви бордюри, направи забранен завой (както казах на червено) и ме подгони по булеварда. Викам тоя ми разказа играта на задната броня, па и немам такава на колелото и в първата дупка в оградата се ръгам на полвин метър преди да ме настигне и тоя ме гледа. Слушам музика аз ама тоя се чуваше, че бучи яко та я спрях ама той беше вече далеко, а и аз се ръгнах през квартала и се мушнах м/у блоковете и по градинките и го видях как минава в обратната посока да ме търси. Викам си шукаритетна работа избегахме и нема проблеми та излизам на следващата пряка (която не знам как се казва ама е тая на хотел Славия, перпендикулярна на Цар Борис 3).
Та глеам една такава бръкма стои на нея и тръгва викам тоя па не мое да е той и тръгвам с/у него и ООООооо изненада оказа се, че съм грешал :mhihi:
Са е моментът да кажем, че караше мега мутренската кола Нисан Алмера от 1996 некъф лайняно син цвят и аз гледам на левия тротоар колчета и гледам да мина м/у тях, та се засилвам натам ама те тия нисани мноо бързи та ме фана преди да се мушна помежду им. Като видях, че ша ме нацели и понеже съм присъствал на една две такива катастрофи скочих леко и от там през капака и прелитам едно колче (баси интересното ако го бех нацелил), а колелото на някъде си тръгна и неква мацка до него дет се возеше почна да му цвинкя "Ууу, ааа ти добре ли си беее". В тоя момент изрудът излиза и го гледам некво дебело трътлесто човече, което почва да ми задава въпросът знам ли аз колко висящи присъди имал и как аз ще съм му последната.
В тоя момент в мойта глава стана неква каша, защото първо никога не съм очаквал некой дебил с кола тон и косур да блъсне целенасочено колоездач щото пишката му не е станала и жена му го е ядосала. Айде това го приемам, случва се по филмите, случва се и на живо, но второто ми объркване идва от писъците на тая овца с него. В крайна сметка ако е такъв играч тря би трябвало да е свикнала и да не се обажда, а като казах играч аз тръгвам към него тоя почва ми задава въпроси от "Стани богат" без право на жокери ?!?! Тука аз вече тотално загубих каквато и да е злоба и агресия, но при заемане на него от позиция тип боксьорка, от аматьорски клас "слоница", с двете ръце пред тялото си с нисък гард, открита чутура взаемствана от един тъп Хармленинканси филм вече беше почнало да ми става забавно...
Но мойто душевно забавление спря внезапно когато осъзнах, че тоя дето е с глава под мене и широк 2 пъти колкото мене наистина иска да се бие и замахва. Е да ама аз карам с частична екипировка, което включва и каска и само приклекнах и си наведох главата и той ме уцели точно където исках - в тенекето (дет е от пластнаса) марка 661 :mhihi:. Като се изключи, че тя се размести (явно се беше разхалбила от летенето ми над неприятни обекти и по-точно приземяването) нищо не усетих и почнах да се чудя тоя как точно ме е ударил, че не усетих нищо и да си намествам каската (все пак се очакваха още удари) и в това време тоя ме бутна. Полягвайки на земята (удобна работа да носиш кърпа на клуба в раницата си... мекично и сигурно :mhihi:) си оправих каската и гледам тоя ша ме рита, та даже и успя при което ми уцели пак нея, скупата и устната, та са е малко подута. Аз съм ял мартинси едно време от някой, които имаше повече сила от хлебарка и след два ритника имах аркада не знаех къде е горе, къде долу и аз кой съм ама викам не ме е нацелил сигурно. Гледам го аз, че пак замахва и само си сложих крака.
От тука нататък моята душевност отново пострада когато "изядох" три ритника, които и трите бяха в моят леко повдигнат и не стегнат крак и не успяха дори да го подместят, а при вторият дори го бутнах с моя крак и той залитна назад, третият беше жалък опит, които не струваше нищо. Честно казано не доумявах как човек, които има смелост да ме блъсне и да се бие с мен е такъв смешко и реших да ставам и да приключваме с това, обаче ставайки го хванаха 2-3ма минувача и неговата фльорца с лилава коса беше излязла и тя да вика нещо (не разбрах какво, не говоря хипопотамски).
Та тръгна си той, а от много загрижените хора остана само един тип, които ми даде телефона си за свидетел. По случайност се обадих и на Лъки и той бил там някъде ама явно не е спрял и не съм го видял, та и той евентуално ще помогне. Сега се чудя дали да подавам жалба щото знам, че нищо нема да направят куките и само ще загубя мойто време и това на свидетелите ама ако някой от вас има връзки и може да му намери адреса изобщо няма да се занимавам с глупоти дето няма да доведът до нищо.
Иначе аз съм добре - подута устна, одрано коляно и изкривена шина на задната капла, но просто такова държание не може да се толерира и да се търпи! Заеби боят - всеки ден се бият хора и се спукват ама да блъскаш целенасочено човек с 30-40 км/ч не е приятно. Нали вдругиден тоя с колелото няма да успее да скочи и ще свърши потрошен или под колата. Нали няма да има късметът да прелети над колчето а ще си раздере коремът в него. Нали ще е брат/сестра/син/дъщеря на някой от нас. Та моля ви не изкарвайте агресията си на случайни хора, заради по-маловажни глупости, за които не са виновни. А някой ако може да помогне с адресът на гореспоменатият номерът му е СА 1042 КС син Нисан Алмера ще има едно много голямо черпене от мен.