nahi написа:задните бузки... на ... гол гъз ... ще впечатляват ... ако е пипнат професионално ... при движение
did написа:nahi написа:задните бузки... на ... гол гъз ... ще впечатляват ... ако е пипнат професионално ... при движение
PtD написа:Ае да си напраим татуировки с логото на форума. Ше е яко!
PtD написа:Ае да си напраим татуировки с логото на форума. Ше е яко!
Antares написа:Абе отдавна ми се върти в главата идеята за пускане на пазара на USB вибратори. Даже ще е още по-яко - с логото на форума. Дали да пусна и аз тема?
Yavkata написа:Преди годинини съм си правил сам татуировки. Значи имам известен опит и съм готов да предложа услугите си на желаещи напълно безплатно( е тва едно шише водка или рикия да почерпи за вдъхновение). Обещавам след петия -шестия доброволец да се усъвършенствам по тематиката. Айде идвайте гълъбчета при батко!
Antares написа:Абе отдавна ми се върти в главата идеята за пускане на пазара на USB вибратори. Даже ще е още по-яко - с логото на форума. Дали да пусна и аз тема?
A, това е много добра идея. Върху логото на форума да прозира ликът на любимият Admin!
Колежките от склада ли?skiman написа:Ние тука в сервиза си създадохме. Е без лого е . Изработено е от стар счупен волан за игра. На USB е. Колежките ахнаха, като го видяха. Обаче от склада ни го "свиха"
PtD написа:Чшшшш... тази тема е за татуировки, т.е. за истински мъже. Женчовците с лепенките си имат друга тема.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта