bobeca написа:Kикон, ТОВА го получих преди малко от Spoiler.
Kain написа:На мен ми се разви курбела малко след като тръгнах от насИ то баш при фейте преди Лъвов Мост
Пак добре, че не дойдох и горе да се развие, че кой знае някой дали ще носи инструмент, а аз нямам
![]()
Нищо, другия път, сега целта е да издържи кошницата до 28-ми
Уф, на мен ми е все тая. Късно ми е вече да градя някакъв имидж... половината форум вече ме знае що за дебил съм ;]kikon написа:@nikste
И аз мисля, че второто клипче е по-добре да остане в тайна
kikon написа:....та останалите петима се качихме с последни сили до развяващото се българско знаме.......
Antares написа:К'во прожектор... тоя "човек" си беше сложил александрийския фар на главата. Няколко самолета се разбиха в близките баири, мислеха си, че са светлините на летището... bdz, с тоя челник не гледай повече нагоре, че и НЛО може да дофтаса...
nikste написа: Имах чувството, че светлината се отразяваше от земята и ме удряше в главата
ACID BURN написа:nikste написа: Имах чувството, че светлината се отразяваше от земята и ме удряше в главата
Аз в училище съм учил, че светлината е поток от частици, но всъщност не е баш така де, но айде да не изпадаме в подробности....та въпроса ми е как така те удряше в главата?![]()
Бах го и въпроса зададох аз...
Antares написа:"Абе дечица... къде вървите бре?!"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта