Започнахме с нощно каране от езерото Ариана, където преминахме през Лозенец (нека случката с полицаите да я разкаже друг

Първо отидохме до Студ. град и си напазарувахме малко храна, след това тръгнахме по следният маршрут, който измислих: Студентски град-Бистрица-Железница-Плана-връх Плана-обратно към Железница по друг път-София. Беше много хубаво да караш на пълнолуние из гората, а когато стигнахме върха вече започна да става светло. За пръв път в живота си успях с помощта на другите да направиме супер голям огън, с много добра жерава (жалко, че нямаше кебапчета за печене), благодарение на който се стоплихме и подсушихме, защото дрехите ни бяха доста мокри. Това показва колко е важно да си носите запалка

Трябва да похваля тримата човека, които бяха с колела за DH и въртяха като луди, където можеха нагоре. Но от всички беше най-упорит и бърз Григо, който караше колелото си повредено, като задния диск опираше и по мой изчисления трябваше да върти с 30% повече, за да поддържа някаква скорост. Как го правеше не знам, но беше направо геройски. Който не вярва нека пита другите пет човека. Другите на моменти бутаха, което е нормално за такива колела, но Григо упорито си въртеше

От Железница пет човека, които бързаха си хванаха автобус, а аз, Григо и Пешо се прибрахме по пътя към 10.30 часа в София. Целият маршрут, който минахме беше около 80 км. Евала и за Ева, която издържа стоически с нас

Ако наистина ви е харесал разказа ми се надявам да има нови участници в бъдещи нощни карания и да ходиме скоро пак някъде. Само желаещи да има и няма проблем да ходиме. За нощно каране иначе да се събереме 7 човека, при положение, че за дневно се събираме едва по няколко е наистина постижение. Е, надявам се тези хора да бъдат и повече, като следващия път може и да не е 80 км.