Представям ви...... Теменужка с пушка

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Мнениеот DarKFate » Чет Юли 17, 2008 10:32 pm

otka4al4o написа:
DarKFate написа:на живо цвета е някак... лилав! :)

каква невероятна разлика от розовото само!

Да наистина разликата е голяма! Задвижи тия колелца в мозъка!? Да не си далтонист?
Nothing compares to a simple pleasure of a bike ride!
Аватар
DarKFate

Рейтинг: 1031

Мнениеот airborneone » Чет Юли 17, 2008 10:55 pm

HepBeH_XaMcTep написа:Красавец!
Със здраве да си го абюзваш!!!!

:agree: :beer:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот wuminator » Пет Юли 18, 2008 9:05 am

Ми може да е малко шит изказването ама съжалявам темата предрасполага към радикални мнения ;) И само още някой да каже колко "учудващото красиво седят тия курбели" щотото само се лензите като малки ученички. П.П. какво ?! да си го АБИУЗВА?!?!?!?! :rofl: :rofl: ти БГ не знаеш ли?
All in the name of riding freee!!!!
Аватар
wuminator

Рейтинг: 970

Мнениеот DarKFate » Пет Юли 18, 2008 10:23 am

wuminator написа:Ми може да е малко шит изказването ама съжалявам темата предрасполага към радикални мнения ;) И само още някой да каже колко "учудващото красиво седят тия курбели" щотото само се лензите като малки ученички. П.П. какво ?! да си го АБИУЗВА?!?!?!?! :rofl: :rofl: ти БГ не знаеш ли?

А ти мозък имаш ли?
Аватар
DarKFate

Мнениеот saitov » Пет Юли 18, 2008 1:59 pm

Честито да ти е :)
Случайно вчера да си минавал по линията на трамвай 6 преди централна гара към 21 без 15 ? Ако да : колелото на живо е много по-впечатляващо дори и да не обичам този тип цветове. Честито пак и безавариино! :beer:
Аватар
saitov

Рейтинг: 1225

Мнениеот Dravceto » Пет Юли 18, 2008 2:54 pm

Колелото е страшилище, цвета е много готин, само ако беше с няква еднокоронна вилка щеше да е трепач не че осмичките не му седят ама...

Със здраве :beer:
Изяж бобър, спаси дърво !
Аватар
Dravceto

Рейтинг: 1960

Мнениеот Blink92 » Пет Юли 18, 2008 4:02 pm

saitov написа:Честито да ти е :)
Случайно вчера да си минавал по линията на трамвай 6 преди централна гара към 21 без 15 ? Ако да : колелото на живо е много по-впечатляващо дори и да не обичам този тип цветове. Честито пак и безавариино! :beer:

Да там минах.Прибирах се. :beer:
Blink92

Рейтинг: 1197

Мнениеот wuminator » Пет Юли 18, 2008 6:57 pm

споко бе пич мозък имам а и не карам колело от вчера, сеш се ти си от 10 дни във форума а аз съм прочел сите тъпотиии дето можеш да се сетиш, трайкай и се възхищавай :beer: бираааа
All in the name of riding freee!!!!
Аватар
wuminator

Рейтинг: 970

Мнениеот freerider » Пет Юли 18, 2008 11:01 pm

Честито ;) :agree:
Аватар
freerider

Рейтинг: 1067

Мнениеот DarKFate » Нед Юли 20, 2008 5:35 pm

wuminator написа:споко бе пич мозък имам а и не карам колело от вчера, сеш се ти си от 10 дни във форума а аз съм прочел сите тъпотиии дето можеш да се сетиш, трайкай и се възхищавай :beer: бираааа

ХАхаАХАХ, поне можеше да се сдържиш. Няколко човека намекнаха, че цвета не им допада, но чиститиха колелото. А ти веднага го оплю че бил гей. Ти въобще имаш ли връзка с главния мозък, за да прецениш ситуацията и да се съобразиш? :crazy: :rofl:
А с това самочувствие дето си го вкарал... "Охо вижте ме аз съм със 155 мнения и вече съм по-голям от тебе тук..." :crap:
Интернет пенисът ти е недостижим, евала! :bowdown:
П.П.:А от къде да знам дали ти не си гей? :D
Аватар
DarKFate

Мнениеот fall_out » Нед Юли 20, 2008 5:55 pm

:offtopic: Какво ви пречат гейовете? Страх ви е да не ви издебнат от някъде,или пък на това се надявате? :D :offtopic:

Иначе рамката е супер,и а на мен лично цвета не ми допада,но това не е проблем пък и разни хора разни идеали. Със здраве(и екипировка) да си го караш. Наздраве :beer:
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот Alpina » Нед Юли 20, 2008 6:41 pm

DarKFate написа:А с това самочувствие дето си го вкарал... "Охо вижте ме аз съм със 155 мнения и вече съм по-голям от тебе тук..." :crap:

При него е точно обратното и именно тези за тези 155 мнения в комбинация с "28 Дек 2005" :bowdown:

Така че наистина си трайкай, щото ръсиш голями глупости :beer:
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот Blink92 » Нед Юли 20, 2008 6:54 pm

Дори DarKFate да е писал някой "глупости" според вас, цветът на колелото си е лилав и изобщо нема нужда от изказвания като тези ( .. пожелавам ти и ризка розова да си купиш и прашки розови да си намериш ... и разбира се да казваш че си мъж ...)Обиждам се от такива изказвания.

П.П. Благодаря на всички за хубавите пожелания! :beer:
Blink92

Рейтинг: 1197

Мнениеот DarKFate » Нед Юли 20, 2008 7:12 pm

Alpina написа:
DarKFate написа:А с това самочувствие дето си го вкарал... "Охо вижте ме аз съм със 155 мнения и вече съм по-голям от тебе тук..." :crap:

При него е точно обратното и именно тези за тези 155 мнения в комбинация с "28 Дек 2005" :bowdown:

Така че наистина си трайкай, щото ръсиш голями глупости :beer:

1. Ако обичаш цитирай!
2. За такива като този дето мислят, че света е техен и могат да заповядват няма да замълча за нищо на света. Както се казва:"Лудост е да мълча, когато мога да крещя!"
3. Има си минуси за тая работа, трескай и готово!
П.П.: Въобще не ме бърка от колко време се е регистрирал и колко мнения е изказал, вижда се колко е грамотен, съобразителен и трезвомислещ?
И както каза един пич по-горе какво ви пречат гейовете? :dunno:
Аватар
DarKFate

Мнениеот Sharkfucker » Нед Юли 20, 2008 8:51 pm

Честито... ама ако искаш като си си зел розова рамка махни седалката да ти е кеф като сядаш...
дупедавец
Аватар
Sharkfucker

Рейтинг: 1097

Мнениеот x3m_ » Нед Юли 20, 2008 9:10 pm

Blink92 написа:Дори DarKFate да е писал някой "глупости" според вас, цветът на колелото си е лилав и изобщо нема нужда от изказвания като тези ( .. пожелавам ти и ризка розова да си купиш и прашки розови да си намериш ... и разбира се да казваш че си мъж ...)Обиждам се от такива изказвания.

Добре ти какво искаш всеки да ти завижда и да ти се кефи, ами неможе така всеки си има мнение и като си си сложил колелото във форума всеки има собствено виждане и ти го казва... Немога да разбера въобще защо ги пускате тия теми нито сте първите с такива колела нито последните... И браво че има хора които казват какво мислят макар и по по-груб начин сравнение с други.
П.С. Ааа и да ти е честито колелото ;)
Аватар
x3m_

Рейтинг: 1282

Мнениеот DarKFate » Нед Юли 20, 2008 9:14 pm

x3m_ написа:
Blink92 написа:Дори DarKFate да е писал някой "глупости" според вас, цветът на колелото си е лилав и изобщо нема нужда от изказвания като тези ( .. пожелавам ти и ризка розова да си купиш и прашки розови да си намериш ... и разбира се да казваш че си мъж ...)Обиждам се от такива изказвания.

Добре ти какво искаш всеки да ти завижда и да ти се кефи, ами неможе така всеки си има мнение и като си си сложил колелото във форума всеки има собствено виждане и ти го казва... Немога да разбера въобще защо ги пускате тия теми нито сте първите с такива колела нито последните... И браво че има хора които казват какво мислят макар и по по-груб начин сравнение с други.
П.С. Ааа и да ти е честито колелото ;)

Може да изказват мнение, а не веднага да почнат да обиждат собственика, че бил гей! А за това замислял ли си се? ОБИЖДАТ САМИЯ СОБСТВЕНИК! ТОВА МИ Е ИДЕЯТА! :)
Аватар
DarKFate

Мнениеот x3m_ » Нед Юли 20, 2008 9:17 pm

ако и ти имаше розова "играчка" щях да помисля че си гей (нищо лично :) )
Аватар
x3m_

Рейтинг: 1282

Мнениеот DarKFate » Нед Юли 20, 2008 9:23 pm

x3m_ написа:ако и ти имаше розова "играчка" щях да помисля че си гей (нищо лично :) )

Е, много повърхностно мислене... Но дори и така да е, няма нужда от изказвания към собственика!
Аватар
DarKFate

Мнениеот Alpina » Нед Юли 20, 2008 9:42 pm

DarKFate, ако не беше се занимавал да раздухваш поста му, никой нямаше да го забележи, никой нямаше да му обърне внимание, обидата към собственика би останала скрита сред хубавите пожелания. Единственото което направи е да осветиш мнението на съфорумеца и толкова, с което (ако мога така да се изразя) по-скоро даде голяма публичност на мнението му.
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот DarKFate » Нед Юли 20, 2008 10:11 pm

Alpina написа:DarKFate, ако не беше се занимавал да раздухваш поста му, никой нямаше да го забележи, никой нямаше да му обърне внимание, обидата към собственика би останала скрита сред хубавите пожелания. Единственото което направи е да осветиш мнението на съфорумеца и толкова, с което (ако мога така да се изразя) по-скоро даде голяма публичност на мнението му.

Може би си прав... :agree: :crap:
Аз спирам до тук... :popcorn:
Аватар
DarKFate

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)