Витоша - Маршрути

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Витоша - Маршрути

Мнениеот pibsi » Вто Юли 22, 2008 10:11 am

Сглобих колелото ,та сега е време да се тества :D . Обаче тъй като не съм карал на Витоша до сега . Искам да помоля да ми препоръчате някой по лекичък маршрут за спускане нещо като АМ :) . Гледах Маршрутите в МТБ-БГ но тия Фрийрайд и ДХ малко ме притесняват ,а и не мога точно да се ориентирам :D . Тъй ,че ако може да предложите нещо дето да е под лифта ще е най-добре . Мислех за Бай Кръстьо ,но съм бил там много отдавна и незнам сега как е .
мерси предварително
Едит : Забравих да кажа ,че който иска може да дойде да караме . Мероприятието ще се състои на 26 ,ако има навитаци да пишат на ЛС :) По възможност да са обучаващи се смисъл да не са такива ,които ще ме откажат от спорта :D
Последна промяна pibsi на Вто Юли 22, 2008 10:55 am, променена общо 1 път
Аватар
pibsi

Рейтинг: 1105

Мнениеот gdude » Вто Юли 22, 2008 10:37 am

симеоновската пътека ;) :)
почва под лалето а до нея има два начина на стигане с автобусчето догоре и от там малко пускане по пътя до пътчето за лалето ;)
другия вариант е по пътя надолу до първата станция на романски и от там на завоя има една статуя и при нея се влиза в една пътека и по нея до лалето ( първата станция на лалето лифта ) и от там напред до пътеката ;) :)
приятно каране а като решиш пиши ако не съм на бачкане ще дойда и аз :beer:
gdude

Рейтинг: 1641

Мнениеот pibsi » Вто Юли 22, 2008 12:56 pm

Мерси Много имаш ЛС :) А ,ако може и други предложения да дадете смисъл наистина много ми се ходи на Бай Кръстьо ,обаче незнам как е обстановката в момента ,ако има някой ходил последния уикенд или тая седмица да пише :)
Аватар
pibsi

Re: Витоша - Маршрути

Мнениеот pibsi » Сря Юли 23, 2008 10:05 pm

pibsi написа:Сглобих колелото ,та сега е време да се тества :D . Обаче тъй като не съм карал на Витоша до сега . Искам да помоля да ми препоръчате някой по лекичък маршрут за спускане нещо като АМ :) . Гледах Маршрутите в МТБ-БГ но тия Фрийрайд и ДХ малко ме притесняват ,а и не мога точно да се ориентирам :D . Тъй ,че ако може да предложите нещо дето да е под лифта ще е най-добре . Мислех за Бай Кръстьо ,но съм бил там много отдавна и незнам сега как е .
мерси предварително
Едит : Забравих да кажа ,че който иска може да дойде да караме . Мероприятието ще се състои на 27 (неделя) ,ако има навитаци да пишат на ЛС :) По възможност да са обучаващи се смисъл да не са такива ,които ще ме откажат от спорта :D
Аватар
pibsi

Мнениеот siriospepi » Пет Юли 25, 2008 9:56 pm

Пич имаш ЛС... аз и един приятел сме хората за теб .... иамам предвид че и ние не сме прота ... и незнаем къде точно да караме .... с удоволствие ще дойдем с вас :)
Силните намират решения, а слабите оправдания!
siriospepi

Рейтинг: 1077

Мнениеот gdude » Съб Юли 26, 2008 12:22 pm

то че ще се кара утре е ясно но въпроса ми е по коя пътека смисъл има ли вариант да не е по драгалевската, че трактора се прееба и с твърдака трябва да дойда и за тва питам
дали някой има и други пътеки на ум,аз имам няколко идеи но ще решим ( не съм про и може да ви се наложи да ме изчаквате :D )
gdude

Рейтинг: 1641

Назад към Мероприятия - архив