HepBeH_XaMcTep написа:Какво искаш от велокомпютъра?
Какви функции?
Стандартни функций - средна скорост, максимална, текуща, време, хронометър, разстояние.

HepBeH_XaMcTep написа:Защо държиш за е безцичен?.
Ами при каране на долу да речем с по голяма скорост от опит мога да кажа че при преминаване прекалено близо покрай храст жицата се закача и се разтегля като съществува риск от прекъсването й.
Сигурно някои хора ще се чудят за какво ми е километраж ако карам надолу. Ами да речем че така съм решил. Мързи ме да слагам и да закачам всеки път километража когато поискам.
Последствията разбира се ако го счупя при падане когато карам надолу, напълно ги отчитам и са си за моя сметка.
Не карам само надолу. Карам и нагоре, опитвам се да засичам време. Гоня подобрение на скороста и т.н.
Стандарта за батерий на датчика какъв е?
Ozzie написа:Ужасно много ми се виждат 74 см.
Преди време ползвах за малко един ТСМ-ски. Джаджата не ловеше на повече от 55-56 см.
Така че, ако имаш възможност първо се запознай със спецификациите и тогава купувай.
VDO разглеждал ли си ги?
Прав си, според мен също 74 см. са много.
Разглеждах VDO, продължавам да разглеждам и в момента.
Приемам всякакви сериозни мнения. Не е изключено и да ме откажете от безжичната връзка, предвид незнанието ми от към плюсове и минуси на системата.

Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer