Изглежда много добре,но и много ми прилича на новия Trek.

daf4ov написа:ммаааллллеее мечта![]()
малко прилича на Драг Ф4 онзи с кривата седалкова тръба
caspar написа:А и също прилича на едно ново колелце на ДРАГ
airborneone написа:caspar написа:А и също прилича на едно ново колелце на ДРАГ
Минутки за реклама![]()
Само не разбрахме кога ще пускате Драг-а
И колко ще тежи
caspar написа:..... цялото окачване е разлчно, камо ли с ф4-ката.
Това си е точно DW link, най-много прилича на "неделята"![]()
![]()
.....
Capoeira написа:Ми малко много ми мяза на Iron Horse 7point7 ама страшно много.
bobiracing059 написа:Прилича на един техен стар модел,но сега този е направен с по екстремно предназначение![]()
Unfortunately this is not a licensed dw-link bike, and I had nothing to do with the design.
As this point it's gotten blatant and ridiculous. It's certainly not fair, but what in life is. We have to keep believing that the system does what it is supposed to and things are righted eventually
HepBeH_XaMcTep написа:Gone with the Maestro
![]()
На пръв поглед.... изглежда МНОГО по-лека от Glory/Glory FR
Най-вече заради липсващата "буца" алумин над среднодо движение.
Zink написа:Само да вметна, че лицензът на DW-link изтича в края на тази година, така че...
Iron Horse може и да изкарат нова DH рамка за 2009
caspar написа:bobiracing059 написа:Прилича на един техен стар модел,но сега този е направен с по екстремно предназначение![]()
Нищо общо няма с нещо тяхно, написах вече на какво "прилича". Защо все някой пише без въобще да е запознат с нещата?!
bobiracing059 написа:Нищо общо няма с нещо тяхно, написах вече на какво "прилича". Защо все някой пише без въобще да е запознат с нещата?!
HepBeH_XaMcTep написа:bobiracing059 написа:Нищо общо няма с нещо тяхно, написах вече на какво "прилича". Защо все някой пише без въобще да е запознат с нещата?!
http://www.thebikinghub.com/mtb/uploads ... fox_36.jpg
bobiracing059 написа:Не казвам,че прили а че е взаимствано от него,то ако прилича на някое няма да е ново![]()
Correct me if I'm wrong, but looks can be decieving eh. Giants been producing "Maestro" their own dual link suspension for 3 to 4 years now. Maestro doesn't infringe on DW or VPP patents. This New Glory obviously stays true to the Maestro Form as it looks remarkably like a beefed up 2008 Reign. What makes DW, VPP and Maestro unique is all in the axle path. I'm pretty sure nobody can determine the new Glory's axle path by those photos so insinuating that another company is steeling designs is kinda sketchy.
fact: the dw-link patents and bikes predate the Maestro
fact: dw-link and Giant have been in discussions regarding alleged infingement on the dw-link portfolio of the bikes sold under the Maestro name for a long time.
fact: dw-link is a one man company run out of a 29'X29' office.
fact: Giant is an international company with thousands of employees and billions is revenue.
Ozzie написа:Боби излагаш се като кифладжия.
Една извита седалкова тръба не означава нищо.
Alek-mtb написа:Незнам само,защо ми нацъкахте тия минуси,ама к'во да се прави.
caspar написа:Абе хора, преди да пишете се поинтересувайте малко.
Няма нищо общо с трека, цялото окачване е разлчно...
flex написа:@kotka12 ама той май и шока е по-къс от този на Sunday. Това може и да не се хареса на всички.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта