Под сенките на Голема Планина

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот Yavkata » Съб Юли 26, 2008 7:38 pm

И аз съм много доволен...от компанията...И от времето. И от маршрута, макар, че можеше и още да покатерим :D А пък сервитьорката налита на по - младите :V: Какво да я правиш , младичка е и още не знае :dunno: :D ...и нямаше да носи мед , а сметана ;)
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот argon » Съб Юли 26, 2008 8:07 pm

:bawling: :bawling: :bawling:
И какво...изпуснах и хубавото каране , и приятната компания, и веселбата, и динята, и за капак е имало и жини с леки нрави-любимите ми :bawling:
Следващия път -работа или не идвам....ерекцията не търпи дълго да бъде пренебрегвана :beer:
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Мнениеот ACID BURN » Съб Юли 26, 2008 8:37 pm

argon написа::bawling: :bawling: :bawling:
И какво...изпуснах и хубавото каране , и приятната компания, и веселбата, и динята, и за капак е имало и жини с леки нрави-любимите ми :bawling:
Следващия път -работа или не идвам....ерекцията не търпи дълго да бъде пренебрегвана :beer:

Как си знаех че това ще напишеш!Еми.... ще го мислим....не съжелявай!Едва ли ще ни е последното каране...нито там, нито където и де било... :)
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот Antares » Съб Юли 26, 2008 9:38 pm

Да де, но рибата може да отплува :)

Оф тая мацка, като ми обясни как си пушела и това не й пречело за плуването, как си била спортист-пушач, на езика ми беше да я питам, защо, аджеба, работи като сервитьорка в заведение на кънда в дивия, ами не защитава цветовете на родината ни по басейните по света...
Ама излиза, че не съм чак такъв хейтър ;]
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот nikste » Съб Юли 26, 2008 10:11 pm

argon написа::bawling: :bawling: :bawling:

Аргоне, верно си изпуснал доста, защото си бил в специалния списък на Явката, като гледам първият пост, който е писал ;)

Следващия път, като си в Списъкът на Шиндлер да отидеш, ей :)
Аватар
nikste

Рейтинг: 1110

Мнениеот argon » Нед Юли 27, 2008 7:41 pm

Едва ли ще ни е последното каране...нито там, нито където и де било...

Е това е мъдра приказка:) Дано така да бъде :beer:
Да де, но рибата може да отплува :)

Тая риба дето я държа сега у джеба.....няма да отплува скоро:)
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Предишна

Назад към Мероприятия - архив