Някакви предложения за твърда рамка.

Мерси предварително

Rancid написа:NS Surge.
Rancid написа:NS Surge.
k0cTaHeB написа:Rancid написа:NS Surge.
Surge по спецификации го дават до 160.Тя е Фрийрайд/Алл-маунтин рамка.Не е рамка за спускане.Ако беше прочел внимателно спецификациите,безсмисленият ти пост нямаше да го има.
ko3er написа:Rancid написа:NS Surge.
Като минуси на тази рамка в сравнение с Cocker-a мога да изтъкна нерегулируемия chainstay,липсата на ISCG уши за захват на водач и по-високо разположената горна тръба.Здравината няма да я коментирам поради некомпетентност,но може би си заслужава,с оглед на цената от 460лв (без доставки),но така като гледам колегата Joo нещо не се кефи на Cr-mo рамките,щом е изключил NS Bitch '07.
Като плюс (за спускане) мога да изтъкна по-малкия челен ъгъл(67градуса)в сравнение с 70 на Cocker.
@k0cTaHeB: По твойта логика само 2МВХТ става за спускане,'щот му дават 150мм-200мм.Според мен 160мм са напълно достатъчни за спускане с твърда рамка.
joo написа:@ko3er
И аз съм се насочил към Cocker-a, ако може да драснеш на ЛС или тук(да е полезно и за други) подробно как си се свързал със завода, какво си им писал, къде, как си платил, от къде си я взел,къде са ти я пратили...всичко.
Иначе за цвят мисля да е черна със сиви пламъци, синя първа отпада,защото сегашната ми рамка е синя.
Тая рамка доста ми грабна окото, по нестандартна е с тея двете тръби отгоре, може да се кара с 160мм, гаранцията може да е доживотна...
То ти тря си голям балък, за да си земеш тоя кокер шпаньол ...
ko3er написа:2.Не знам какво ти е попречило да разбереш колко тежи Cocker-а,пише го в официалния сайт и в почти всеки интернет магазин,който я предлага.И противно на твоите очаквания е по-лека --> 2750гр.
biker-kj написа:ko3er написа:2.Не знам какво ти е попречило да разбереш колко тежи Cocker-а,пише го в официалния сайт и в почти всеки интернет магазин,който я предлага.И противно на твоите очаквания е по-лека --> 2750гр.
Мързеше ме!![]()
Иначе и Битч-а е нисък и с него можеш да си играеш(центъра на тежеста)
Наистина това е простутия : изказваме мнение с ko3er ,а вие ни давате минуси!
За съжаление, рамката не е налична и в Полша - ще я има след месец, така, че ако желаеш, моля обади се на Ясен от Screambikes, с когото сте говорили за тази рамка, за да потвърдиш поръчка и желан цвят.joo написа:Ето, че е време и за нова рамка. Рамката ще е твърда, цена до към 800-900 лв, ще се кара с Rock Shox Domain 302.Ще се кара спускане(то от раздела се разбира). Варианта за NS Bitch 07 отпада, защото просто не ми харесва. Щях да си взема DunCon Cocker, но в БГ нямат 16" , само 14" и естествено немогат да ми доставят. В няколко сайта я видях но ми излиза над 1000лв, някой ако може да каже как става работата направо от завода да я взема.
Някакви предложения за твърда рамка.Гледах из е-шоповете, но нищо не ми хвана окото. Някои които е по-навътре с твърдаците ако може да предложи нещо.
Мерси предварително
taurus13 написа:Аз карам твърдак с DC Pitbull и съм много доволен засега от колелото което се получи. Вилката ми е Marzochi Z1 sport 130мм , но по-нататък ще се сменя за по-дългоходова. Колеото го асмеблирахме като за ФР и гази брутално всичко по пътя си....Рамката е 16 инча и я взех от Веломания за 630лв.
Специални благодарности на Нина и екипа за асемблирането на колелото ми. Трябва да ти кача една снимка на танка....между другото е доста лек, което мен ме учуди. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6695429
pocket-rocket написа::offtopic: Мм, чудничко се е получило, цветовете много ми харесват - сиво, черно и зелено, браво!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта