Ozzie написа:Цените са от официалния вносител.
P.S. Сега да не помислиш, че demony им е официлания вносител.
the_6a6 написа:Може това да не е за тази тема, но.. Разбрах, че ББ7 има модел 2008, който не спирал така добре като предишният, това така ли е?
basejn написа:Издялкай си накладките по формата на старите от накладки на кола или камйон така ше фаща много по добре
jd написа:basejn написа:Издялкай си накладките по формата на старите от накладки на кола или камйон така ше фаща много по добре![]()
![]()
![]()
Момче, не се излагай да пишеш глупости. Много ми е интересно да видя как можеш "да си издялкаш" от накладки на кола. Първо, че феродото е много по-различно като материал и второ, най-вече което ми е интересно, как точно ще го направиш?
Въпросите ми са реторични, та без да ми отговаряш - НЕ МОЖЕ!
HepBeH_XaMcTep написа:the_6a6 написа:Може това да не е за тази тема, но.. Разбрах, че ББ7 има модел 2008, който не спирал така добре като предишният, това така ли е?
Всъщност....
единствената разлика с предишните варации на спирачката..
е леката промяна в цвят/дизайн... както и няколко грама по-малко
individual написа:...Та за други добри фирми на респективно също толкова добри цени можеш да обърнеш внимание и на Shimano (BR-M465, BR-M495, BR-M545) цените - от 49,90 до 89,90 лв. Най-хубавото е, че и цените на консумативите им е малко по-достъпно от на конкурентните фирми (накладки от 15,50 за 465 и 495 до 32,90 за XTR-съвместими с 545 модела).
nicky bike написа:individual написа:...Та за други добри фирми на респективно също толкова добри цени можеш да обърнеш внимание и на Shimano (BR-M465, BR-M495, BR-M545) цените - от 49,90 до 89,90 лв. Най-хубавото е, че и цените на консумативите им е малко по-достъпно от на конкурентните фирми (накладки от 15,50 за 465 и 495 до 32,90 за XTR-съвместими с 545 модела).
За 495 гарантирам че спира много добре с Шимански ротор 180. Аз карам с хидравлики на същата фирма и не намирам особенна разлика в спирането. Разбира се от 465 не спира така добре ,а за 545 не мога да кажа не съм монтирал до сега и нямам впечетление ,но бих заложил че и тя спира доста добре.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта