[quote="GOA"]
Нали имаш колело, какво се оплакваш?
Скъпо колело = гъзария or чешане_на_краста;
06.1998 г. благодарение на батко:X, мама:X:X, и на татко:X:X:X:X:X, от илиянци купихме (аз и горните) станалия модерен тогава "планински бегач", естествено най-евтиния (за 165000 лв.)- Komda Gold не знам си кой номер (ако някой знае нещо за Komda ще му дам 1 кръгче:^:).
Карам го и до днес, въпреки че няма сглобка без луфт.
09.2003г. известно време непосилна хамалогия с множество рискове за здравето на недъгавото ми тяло, изкарах свещените 500лв., които не ми стигнаха за нещо повече от спринт кемъл.
Малко по-късно попаднах на този сайт/форум, в който почти всички ме бъзикат заради колелото. Аз псувам всичките изроди наред (надявам се модераторите да не сметнат това за обида към другите:uhh:), боли ме фара че някой може да си купи по-скъпо колело, постоянно за ъпгрйди говори и т.н. (когато човек няма какво повече да каже казва "и т.н."

). Не ме боли защото [color=red]колелото не прави колоездача ! Ако си вързан в краката парите не помагат[/color] (като пример мога да дам MOD, който мернах да се е изказал, и чието колело 6 пъти по-скъпо от моето, както и се надявам ОЩЕ ПОВЕЧЕ модераторите да не сметнат това за обида:tongue:. Пример 2: "крива спица"). Препоръчвам да се срещнеш и размениш някоя приказка с тези каращи състояния за да видиш какви смешковци са по-голямата част от тях (относно каране), за да не станеш и ти някой ден един от тях. На мнение съм че ако не ти трябва нещо няма смисъл да се стремиш към него.
@MOD
Ако мислиш че съм сбъркал в преценката си винаги можем да проверим:peace::beer::beer:
За "крива спица" няма какво да говоря....
[/quote]
Извинявай, че се намесвам, но забравяш основни неща. Монетата винаги има две страни - скъпото колело със сигурност не прави колоездач от някой льольо, но от някой с потенциал ще направи страхотен състезател. Защо? Ами защото скъпото колело значи ХУБАВО колело. На отделните единични прескъпи боклуци налитат лапнишараните и хората с мании за величие, но пък тъкмо сработва естествения подбор. Виж ако колелото е истинско и е скъпо и ако знаеш как да го поддържаш, можеш да направиш такива неща със себе си чрез него, че направо няма да повярваш. Искрено ти желая някой ден да разбереш колко грешиш.
Второ, макар да се опитваш да убедиш най-вече себе си, че не завиждаш, възгледите ти сочат точно обратното (не се обиждай само моля те). Ако някой прост тъпак те бъзика за колелото ти, мисля че си в пълното си право да го псуваш, да му нариташ задника и така нататък, но недей автоматично да пренасяш това върху всички с хубави колела. Така ли е?
Трето, аз определено мисля постоянно за upgrade, но това ми е част от личната философия. значи ли това, че когато говоря с някого за колела и говорим за upgrade сме тъпаци, които за нищо друго не могат да говорят? мисля че разбираш какво искам да кажа...
Накрая един съвсем добронамерен съвет от мен - ако държиш да раздаваш неласкави оценки за това кой как кара, не се изненадвай ако/когато и ти получиш такива...