Pero написа:....Вие как мислите?

но ще бъде прекрасно
 но ще бъде прекрасно  

сигурен съм и нямам търпение вече
 сигурен съм и нямам търпение вече  

, ако може да измислиме нещо.
 , ако може да измислиме нещо.

и са се чудили как съм слезнал с "това нещо" отгоре, ама съм си изкарвал яко... така че
  и са се чудили как съм слезнал с "това нещо" отгоре, ама съм си изкарвал яко... така че  
  no adrenaline no fun
  no adrenaline no fun  
 може да се засечем.
 може да се засечем.
 .
.

jd написа:готино беше фестчето (бла- бла- бла)

Нечовешко, както би казало едно извънземно. Разцепих се като бийтълсите. Без големия дроп, вълнообразното препятствие (с разкованите пирони и хлабавите дъски) и предпоследното скокче - минах всичките катерушки
 Нечовешко, както би казало едно извънземно. Разцепих се като бийтълсите. Без големия дроп, вълнообразното препятствие (с разкованите пирони и хлабавите дъски) и предпоследното скокче - минах всичките катерушки  
 ... че няколко пъти променях географията на трасето с физиономия и веднъж с колелото се гонехме на кълбета :]
... че няколко пъти променях географията на трасето с физиономия и веднъж с колелото се гонехме на кълбета :]

Redhat написа:Глухаря със сигурност е углушал съвсем, а като видях колко народ имаше, може и да е отлетял задълго от тия места...

Ozzie написа:jd написа:готино беше фестчето (бла- бла- бла)
Чудесно!!!
А как е популацията на глухаря?

,за съжаление не стигнах до north shore-a но все пак направих обиколка около язовира и беше много красиво
 ,за съжаление не стигнах до north shore-a но все пак направих обиколка около язовира и беше много красиво   

ако човек се огледа ще се чуди дали въобще е имало ЕКО фест
  ако човек се огледа ще се чуди дали въобще е имало ЕКО фест  
 За north shore-a казвам евала!!!
 За north shore-a казвам евала!!!   Дано се запази дълго време
 Дано се запази дълго време  

Youngblood написа:
Като цяло искам да споделя мнението, че цялата "еко сбирщина" се превърна в повод за струпването на почти всички "хипари" от ново поколение...и със сигурност никой и за миг дори и не се е замислил за горката птица, която ако не е напуснала съвсем района...то със сигурност няма да снася яйца в близките няколко години...

Въобще не ми е ясно как се случи това чудо, но предвид това, че вече 5 дни (от сряда следобяд) ходя като зомбирана от недоспиване, тези няколко часа затишие ми дадоха шанс да оцелея до неделя (независимо, че лагерът ни беше доста далеч от сцената-близо до каякярския)
  Въобще не ми е ясно как се случи това чудо, но предвид това, че вече 5 дни (от сряда следобяд) ходя като зомбирана от недоспиване, тези няколко часа затишие ми дадоха шанс да оцелея до неделя (независимо, че лагерът ни беше доста далеч от сцената-близо до каякярския)
 .
. 

Ozzie написа:jd написа:готино беше фестчето (бла- бла- бла)
Чудесно!!!
А как е популацията на глухаря?

Щото си си сменил телефона без да споделиш! А да тръгна да ви търся с фенерчето по обяснението на Орлин... нещо не ме влечеше...Redhat написа:Пешо, що не се домъкна снощи да се почерпим?

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта