Въпрос за Drag Ontario Pro

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Въпрос за Drag Ontario Pro

Мнениеот ramdxh » Пет Авг 08, 2008 9:23 pm

Здравейте !
От скоро съм притежател на гореспоменатото колело и за сега съм доста доволен.В сайта на веломания пише,че е предназначеноза крос кънтри.Днес го тествах на едни изключително малки дъртове и останах доволен от колелото,като се има предвид,че се случи и един малък сакатлък от моя страна :)
Сега се чудя драг онтарио теам едишан http://screambikes.eu/product_info.php? ... cts_id=661 е предназначен за Подходящ за XC с елменти на Freeride и Urban.
А моето Онтарио рамката е същата като на ТЕ само компоненти по велосипеда са разлчни и нямам предна дискова.
[Рамката дали ще издържи малки дъртове ? :dunno:
Доста хора от форума казват,че не карат по предназначение :)
ramdxh

Рейтинг: 1140

Мнениеот did » Пет Авг 08, 2008 10:05 pm

с тоя ник и с това колело... странна птица си ти.

1. ако си кадърен и усещаш колелото, сам ще знаеш какво може да издържи. но тогава... няма да задаваш тук подобни въпроси.

2. ако си новак, нямаш техника и не знаеш какво може колелото, ще го счупиш рано или късно.

при теб залагам на вариант 2.

онтариото е много кадърно направена рамка, но всичко зависи от това, колко кадърен си ти.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот ramdxh » Пет Авг 08, 2008 10:11 pm

Ника е специален :) Харесвам Ram Dh и исках да го купа,сънувах го и накрая поради липса на финанси онтарио :) Съдбата е жестока.
М/у другото съм новак и горе долу осещам колелото,но наистина ще е най-добре да спра с екстремните работи за тоя момент :)
Мерси за съвета и че ме спря на врме,преди да потроша нещо !
ramdxh

Рейтинг: 1140

Назад към Веломеханик