Margarita написа:Какво ще кажете за едно преходче Габрово - Узана - х. Мазалат - х. Тъжа - от там на Ботев - и слизане или през х. Плевен или обратно от Ботев към табите и спускане в Априлци.
vitorino написа:Дано имате нужната подготовка да направите плануваното за ден, преходчето е сериозно, но няма страшно ако преспите в х. Тъжа и в неделята продължите към Ботев с последващо прибиране. Успех!
Иначе към Ботев смятаме да идем, за втори път тая година, на обичайните дати в средата на м.септември.
vladimirov-doktora написа:На 8-9 август аз и моят племенник Мартин проведохме вело "разходка" по маршрут: Габрово-х.Партизанска песен-спускане в долината на розите-с.Тъжа-х.Русалка-х.Тъжа-вр.Ботев-х.Плевен-Габрово.Едно преспиване на Русалка.Хубави гледки-силно слънце и камънак!За споделяне на преживяното-http://www.album.bg/vladimirov/
botroid написа:В събота беше проведено успешно 210 км. експериментално каране по маршрут - ГБ-Кръстец-Гурково-Твърдица-вр.Чумерна-Мийковци-Елена-Килифарево-ГБ. Доволен съм, адската жега и тежките условия за каране, не можаха да провалят намисленото начинание.
botroid написа:В събота беше проведено успешно 210 км. експериментално каране по маршрут - ГБ-Кръстец-Гурково-Твърдица-вр.Чумерна-Мийковци-Елена-Килифарево-ГБ. Доволен съм, адската жега и тежките условия за каране, не можаха да провалят намисленото начинание.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта