Shady™ в момента общия брой на всички страници във всички раздели на пазара е 24 (двадесет и четири). Това прави 720 (седемстотин и двадесет) обяви. Според теб колко време ще е нужно на един или двама души да прегледат всички тези обяви? Защото не всички се сещат да напишат в заглавието, че въпросния чарк е продаден, а променят само мнението си.
И за да не си мислиш, че само вмъкваме подсещания за местонахождение и контакти, мога да ти кажа, че от време на време прехвърлям по няколко от онези 24 страници. Но рядко, много рядко. Личното ми време е малко, а има далече по- приятни неща за вършене от това да пиша лични съобщения на някой, че може да си изтрие обявата сам. Правя го понякога, защото това е начина някой да се научи на нещо- като го свърши сам.
Ако не се лъжа, някъде бях предложил бутона
"Х" да се замени с
"Изтрии". Поне ще е по- забележим от
"Х"
Shady™ написа: МИ виж аз наистиан ен искам да корегирам и каквото там вие си правите в този раздел, искам само да натисна Х-че като темата вече е "за триене/продадено/невалидно" И това е. Мога да го нарпавя, защо да не го правя ? На никой няма да навреди само ще е в полза за сайта...
Това вече го оставям на преценката на
Admin да реши дали му трябват още модератори в "Пазар". Защото пък да не стане така- да ти се даде малко власт и да почнеш да триеш наред обяви които не ти харесват с нещо.
Защото признавам си понякога ми идва като видя някоя обява която не е по правилата (било малко или много) да я изтрия без обяснения и т.н. Но се въздържам до подсещането за което споменах по- горе.
Признавам обаче, че трия без замисляне (и без обяснения) обяви със заглавия с латински букви и написани на латиница.